SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Trnje izvanrednom igrom s postolja skinulo Dubravu. Miličević najbolji protiv Vinogradara i danas. Dubrava "mačka za rep" povukla u srijedu

 Foto: Šogy / Lončar na centaršut Miličevića postiže gol za 1.0Foto: Šogy / Lončar na centaršut Miličevića postiže gol za 1.0

TRNJE - DUBRAVA TIM KABEL 2:0 (1:0)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja oko 300. Glavni sudac: Marić (Sisak) 7,5. Pomoćni suci: Kolarević (Zagreb) i Varivoda (Zagreb). Četvrta sutkinja: Sabina Bolić (Zagreb)

Strijelci: 1:0 - Lončar (13), 2:0 - Miličević (89)

TRNJE: Spudić 7, Herek 6,5 (46. Špišić 7), Lončar 7,5, Šimunić 7, Mislimi 7,5, Mandić 7, Jelić 7, Ribić 7 (od 60. Jeon -),  Slatina 7, Miličević 8, Barnjak 6,5. Trener S. Lušić 7.

DUBRAVA TIM KABEL: Kakša 7, Mioković 6, Marić 6, Hezler 6. Čečura 6 (od 81. Kolak -), El Saleh 6,5, Vozetić 6 (od 52. Berišić -), Abramović 7, Baučić 6, Brcković 6, D. Juranović 6. Trener Matić 6.

Ocjena utakmice: 7,5.

Igrač dvoboja: Miličević (Trnje)

Crveni karton, drugi žuti Hezler, Dubrava (87)

Dobro mi je u četvrtak jedan od najboljih igrača Trnja općenito, a i danas, Admir Mislimi rekao da su trnjanske reference pobjede nad najboljima. Danas je srušena Dubrava, reklo bi se srušena s postolja, a u prvom kolu pobijeđen je Vinogradar, glavni favorit, koji je upravo izbio na čelo ljestvice. U oba susreta najbolji je bio Ivan Miličević. Trnje je odigralo sjajnu utakmicu, po teškom terenu i bez dvojice - Vlatkovića i Žugaja. Dubrava kao da je povukla "mačka za rep" s onim čuvanjem Abramovića i D. Juranovića u srijedu u Kupu. Abramović je doduše odigrao vrlo dobro, ali D. Juranović, kao i Baučić u vrhu napada - nikako. Gosti su mogli proći i s još kojim pogotkom u mreži.

-Iskusni nogometni djelatnik, direktor Maksimira Dinko Vulelija ovako je ocijenio susret:

-Dubrava je bila slabija posebno u drugom poluvremenu. Svaki drugi rezultat osim pobjede Trnja bio bi nerealan. Vinogradar će biti prvi. Njemu je sad otvoren put.

Utakmici je prisustvovao i Ivan Zelenika, najbolji igrač HAŠK-a:

-Za ovakve uvjete odlična utakmica. Očekivao sam Dubravu u kontrama. Dogodilo se obrnuto.

Trener Trnja Srećko Lušić ovako je vido pobjedu:

-Sastale su se dvije odlične momčadi. Mi smo se bolje prilagodili terenu. Još uvijek imamo problema s realizacijom. Dobro da Dubrava nije iskoristila svoje šanse.

Trener Dubrave Matić nije bio raspoložen za šire razglabanje. Potvrdio je da njegove špice nisu blistale.

-Trnje je bilo dosta agresivno, rekao je danas jedan od boljih u Dubravi Domagoj Abramović. Poremetio nas je prvi gol. Pred kraj su mogli zabiti još  dva, tri.

Abramović je u pravu, a da Trnje nije zabilo zaslužan je vratar Dubrave Deni Kakša.

Na izvrsno posjećenoj utakmici bili su izbornik reprezentacije Zagreba Gričar i član stručnog stožera Kosić koji je jučer sa Stupnikom priredio senzaciju u Krku. I da se ispravim  Stupnik je sada 13. a posljednje 16. Dugo Selo.

-Oduševljen sam ambijentom, kazao je Kosić, a Gričar dodao:

-Ovo je bila prava zagrebačka dopodneva predstava od prije 30 godina.

Link na Fotogaleriju

Link Fotogalerija- s tribina

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room