SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Vinogradar zasjeo na tron. Ljubojević centrirao na glavu Prijića za gol odluke. HNS u Mladinu poslao povjerenika za sigurnost, bio i Kukić šef sudaca.

Foto: Djuka / Prijićev gol za pobjeduFoto: Djuka / Prijićev gol za pobjedu

3. HNL ZAPAD – 9. KOLO

NK VINOGRADAR – NK ZAGOREC 1:0 (1:0)

MLADINA – Stadion Mladina. Gledatelja: 200. Sudac: Matija Kukurić (Sisak). Prvi pomoćni : Tomislav Valešić (Kutina ), Drugi pomoćni: Nikola Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Marko Jeleč (Zaprešić). Delegat: Darko Stanilović (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 Prijić (4)

VINOGRADAR: Bašić, Bagarić, Jevtić, Ristovski, Ljubojević, Prša (od 74. L. Ščrbec), F. Šćrbec, Poljak (od 90. Vukić), Prijić (od 66. Hajderović), Dalić, Ibriks. Trener: Roy Ferenčina.

ZAGOREC: Hadžić, Oraić, Čunčić, Klarić (od 71. Merlin), M. Malarić, Sikira, P. Pejić, Krajačić, M. Pejić, Strabić, Čejvanović. Trener : Dražen Biškup.

Žuti kartoni: Bagarić (64 min), Jevtić (88 min) (Vinogradar), Sikira (34 min) (Zagorec).

Crveni karton:

Igrač utakmice: Ljubojević(Vinogradar).

Vinogradar je zasjeo na čelo 3.HNL zapad jer je Trnje pobijedilo Dubravu, a Prijić zabio na početku utakmice nakon što mu je Ljubojević ubacio idealnu loptu na glavu. Vinogradar je spustio loptu na zemlju i tražio igru, želio je pobjedu imao je nekoliko prilika, najveću Ljubojević u drugom dijelu glavom, ali se do kraja rezultat nije mijenjao. 

Zagorac se trudio, ali nije uspio ugroziti Bašićeva vrata, bodovi zasluženo pripadaju Vinogradaru, a Zagorac pored dobre igre mora stvarati prilike ako želi popraviti svoj bodovni saldo.

Kod dolaska na stadion u Mladinu susreo sam Štefa Malarića direktora Zagorca,

- Ne ide nam, ne osvajamo bodove, rekao je usput.

Na utakmici uz delegata bio je prisutan povjerenik zadužen za sigurnost, nije to bio Marković već valjda netko tko je zadužen za sigurnosna pitanja 3.HNL zapad. Zašto se on pojavio u Mladini nitko nije znao reći, a domaćini su komentirali neka postupanja delegata prije utakmice, a koja po njima nisu uobičajena. Nakon utakmice kada sam odlazio delegat Stanilović bio je zadovoljan protekom iste, meni je tumačio neke propise oko službenih snimaka, nisam baš razumio što mi je htio reći kada je komentirao:

-Snimke se ne smiju izuzimati i komentirati. 

Ponekad s mobitelom snimim nekoliko kadrova za našu FB stranicu, danas sam snimao na Trnju, a u Mladini nisam, morat ću provjeriti da li to smijem, ako je delegat mislio na te snimke ili je nešto drugo posrijedi.

Prijić kako je došao u Vinogradar redovno zabija, danas je zabio glavom što se rijetko događa.

- Ne pamtim kada sam zabio glavom, Ljubo me odlično pronašao, Osječka veza odlično radi. Utakmica je bila dobra s puno šansi, mislim da smo zasluženo pobijedili, svoje šanse nismo iskoristili, i oni su imali neke polušanse, najbitnije je da smo upisali tri boda.

Ovom pobjedom zasjeli ste na prvo mjesto:

- Prvi smo, idemo utakmicu po utakmicu, uvijek težimo pobijedi i nadam se da ćemo nastaviti tako.

U Vinogradaru si se dobro snašao:

- Jesam, dobra je ekipa, dobri su dečki, dobar trener, dobro su me primili, hvala im na tome, nadam se da će se tako nastaviti.

Dalić je ponajbolji pojedinac Vinogradara skoro na svakoj utakmici, danas je također bio dobar, dao nam je  komentar svoje igre i utakmice.

- Ustalio sam se na svojoj poziciji, zbog toga mi je drago. Utakmica je bila čvrsta prava prvenstvena, zabili smo gol na vrijeme i kontrolirali utakmicu do kraja, sretni smo što smo na prvom mjestu i nadam se da ćemo na njemu ostati do kraja.

Link na Fotogaleriju

 

 

 

 

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room