SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Gujić junak utakmice izašao u 66. sa slomljenim prstom. Samobor trebao dobiti, a mogao i izgubiti. Kazneni udarac za njega vjerojatno je bio. Otac i sin Soldo u aktivnim ulogama

Foto: Djuka / Gujić je kod jedne intervencije slomio prstFoto: Djuka / Gujić je kod jedne intervencije slomio prst

SAMOBOR - STUPNIK 0:0

SAMOBOR - Igralište Samobora. Gledatelja oko 100. Glavni sudac: Vukušić (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Kolarević i Varivoda (Zagreb). Četvri sudac: Pajvot (Vrbovec)

SAMOBOR: Kovačić 7, Trupec 6 (od 71. Zeman -), Ivkovčić 6,5, Makarun 6,5, Štignjedec 6,5, Horvat 6,5, Držić 6,5, Brujić 6,5, Škvorc 6,5 (od 84. Sekulić -), Regović 6, Brdarić 6. Trener Raić 6,5.

STUPNIK: Gujić 7,5 (od 66. Vrbat -), Tušek 6,5, Ivančić 6,5, Šporčić 7, Perić 6 (od 67. Lončarić -), Brčić 6,5, Lihić 7, Obadić 6,5, Mohač 7, Adžić 6,5 (od 90+4 Čelić -). Trener Kosić 7.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Gujić (Stupnik)

Rijetko se dogodi da utakmica bez golova bude tako zanimljiva, sadržajna i kvalitetna. Samobor je trebao dobiti, ali je mogao i izgubiti. Samoborci su tražili jedanaesterac, koji je vjerojatno bio, pogodili su stativu, ali je Mohač u 79. minuti prošao sve i dodao Soldi koji je zabio, ali se neoprezno našao u zaleđu. Soldo je dvaput mogao pogoditi i u prvom poluvremenu,a Lončarić jednom u drugom. Stupnik, uzvišen slavom pobjede u Krku, dokazuje se posebno lijepim nogometom. To je igra "do noge", bez nabijanja, s osloncem na znanje i osmoricom igrača u igri, 96. 97. i 98. godište. Unatoč tome Samobor je imao više šansi, ali je vratar Stupnika Gujić bio izvanredan. No, u 64. minuti dogodila se nesreća: Gujić je slomio prst na ruci i morao je van, pa ga je zamijenio manje sigurni Vrbat koji ipak nije primio gol. Patrik Gujić (19,5 godina), počeo je u Bjelovaru, te prošao Zagreb, Dinamo i Cibaliu.

-Više bih volio da smo izgubili nego na izvjesno vrijeme ostali bez Gujića, požalio se trener Stupnika Kosić. Uživam u ovakvoj našoj prezentaciji. Šteta da susret nije završio 4:4.

Trener Samobora Raić također je žalio:

-Toliko šansi, a nismo zabili. Ne znam zašto su suci odlučili ne svirati kaznene udarce za nas.

U gledalištu je u društvu izbornika Zagreba Tomislava Gričara, bio i Zvonimr Soldo, 61 puta hrvatski reprezentativac kojega je sin Filip Soldo (19,5) centarfor Stupnika. Filip je imao prigoda da popodne preuzme prvo mjesto na ljestvici strijelaca treće lige. U subotu u Krku dao je dva gola. Otac je savjetovao sina: "prati, prati, vrati se...". Meni je rekao:

-Mora puno trenirati, vježbati, ostalo će s vremenom doći.

A Filip Soldo koji kaže da se ne može uvijek, otkrio je i jednu tajnu:

-Tata me bodri i savjetuje i doma.

Link na Fotogaleriju

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room