SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Roko Ivanović i dalje na čelu Dubrave, Skupština potvrdila nove članove Izvršnog odbora na njegov prijedlog

Foto: Djuka / Roko Ivanović, Skupština stala iza njegaFoto: Djuka / Roko Ivanović, Skupština stala iza njega

Skupština NK Dubrava potvrdila je nove članove Izvršnog odbora koje je predložio predsjednik Roko Ivanović, još je izabran Nadzorni odbor i sud časti, Roko Ivanović je izabran za likvidatora. Ovim Izborom razriješena je kriza koja je uzdrmala redove trećeligaša s Klake, nakon što je trener Matić odstupio nakon napada i pritiska nekih članova sada bivšeg  izvršnog odbora koji su se htjeli miješati u rad trenera. Trener Matić je odstupio, predsjednik Ivanović je stao iza trenera što nije bilo dovoljno da se situacija smiri, pa je stoga zakazana skupština. 

Vlasnik tvrtke Tim kabel Ivan Topčić dao je punu podršku Roku Ivanović i to je valjda presudilo da se na skupštini nisu pojavili članovi izvršnog odbora koji su izazvali krizu u upravljanju klubom.

Skupštinare su pozdravili predstavnici ZNS-a Tom Kaćinari i Zorko Srebrić u ime HNS-a.

- Sada se opet možemo posvetiti momčadi i stvaranju rezultata koje smo imali dok se nije dogodila ova situacija, rekao nam je Roko Ivanović.

U Izvršni odbor izabrani su: Roko Ivanović, Krešimir Glasnović,, Paško Palić, Anton Ivanović, Petar Lukić, Alen Krajačić, Ivica Primorac, Anto Šimunović, Mihajlo Ninić, Krešimir Karačić, Duje Bekavac, Damir Fintić, Mato Bičanić, Drago Obad i Ivan Topčić. Nadzorni odbor sačinjavaju: Drago Parać, Anton Lukić, Damir Posilović, Albert Đurić i Stanislav Marasović. U sud časti izabrani su:Zvonko Paclik, Ante Matić, Mladen Krajcar, Pavao Palić, Zvonimir Ancić.

Link na Fotgaleriju

 

 

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room