SportNews.hr

prava sportska priča

Rusija pobijedila Kazahstan, Hrvatska kreće sutra

Foto: Djuka /Izbornik Mato StankovićFoto: Djuka /Izbornik Mato Stanković

Dvobojem između domaćina Srbije i Slovenije otvoren je deseti Euro u futsalu koji se od 2. do 13. veljače odigrava u Beogradu. Srbija je pobijedila s 5:1, a tu utakmicu pratilo je 11 000 ljudi. Time je oboren hrvatski rekord od 8 000 ljudi u grupnoj fazi Eura. Hrvatska još uvijek drži rekord s najviše navijača na europskim prvenstvima, jer je 2102. godine 14 300 navijača pratilo polufinale između Hrvatske i Rusije u Areni Zagreb.

Hrvatska reprezentacija ponovno će odmjeriti snage s Rusijom u nedjelju, ali najprije je na rasporedu puno važniji dvoboj protiv Kazahstana. Kazahstan su svi reprezentativci i stručni stožer ocijenili kao izrazito neugodnog protivnika koji apsolutno mora pasti na otvaranju naše skupine. Hrvatska je spremna i učinit će sve što može da sutra u 18:30 slavi protiv Kazahstana i tako zapravo i osigura prolazak u daljnju fazu natjecanja u koju odlaze dvije od tri reprezentacije iz grupe.

Rusija je pobijedila Kazahstan s 2:1 na otvaranju skupine, a sada je red da to učini i Hrvatska. Prijenos Eura 2016. iz Srbije možete pratiti na Eurosportu. 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room