SportNews.hr

prava sportska priča

Europsko U17 otvaraju Hrvatska i Italija 3. svibnja u 17,45 na Rujevici. Srbija i Bosna igraju u Kostreni. Finale 19. svibnja u 20 sati u Varaždinu

Foto: Djuka 7 Hrvatskoj teški pfrotivnici u skupiniFoto: Djuka 7 Hrvatskoj teški pfrotivnici u skupini

Od 3. do 19. svibnja na sedam hrvatskih stadiona igrat će se europsko U 17 prvenstvo. U zagrebačkom hotelu Panorama određene su skupine. Hrvatski kadeti dobili su mjesto u prvoj, najtežoj, skupini zajedno s vršnjacima iz Španjolske, Turske i Italije. Sve tri utakmice u skupini naši će igrati na riječkoj Rujevici. Prvenstvo otvaraju susretom s Italijom 3. svibnja u 17,45 sati; 6. svibnja naši će igrati protiv Turske, a 9. svibnja sa Španjolskom.

Skupinu B čine: Škotska, Francuska, Mađarska i Farski Otoci; skupinu C: Njemačka, Republika Irska, Srbija i BiH, te skupinu D: Nizozemska, Engleska, Norveška i Ukrajina.

Osim na Rujevici , Kostreni i Varaždinu (finale 19. V u 20 sati) prvenstvo će se odvijati i na četiri stadiona grada Zagreba i Zagrebaćke županije: u Lučkom, Sesvetama, Zaprešiću i Velikoj Gorici. U Sesvetama će 3. svibnja igrati Škotska i Farski Otoci, te u Lučkom Mađarska i Francuska. Idući dan 4. svibnja u Velikoj Gorici se sastaju Nizozemska i Ukrajina, dok će u Zaprešiću igrati Norveška i Engleska.

Skupina Bosne i Hercegovine i Srbije igrat će se u Kostreni. Njihov međusobni meč bit će 10. svibnja.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room