SportNews.hr

prava sportska priča

Hrvatski mladići s petardom ispratili San Marino. Jakoliš postigao hattrick, Benković i Moro odmarali su se za Grke. Pohvale Gorici za odličnu organizaciju.

Foto: Djuka / Jakolišev drugi od ukupno tri gola na utakmici

HRVATSKA – SAN MARINO 5:0 (1:0) 

Kvalifikacije U-21 za EURO

VELIKA GORICA: Stadion Gorice, Gledatelja:200, Suci: Georgi Vadachkoria (GEO), Levan Varamishvili (GEO), Georgi Elikashvili (GEO), Georgi Kikaashvili (GEO)

STRIJELCI: 1:0 Jakoliš (45), 2:0 Bočkaj (60), 3:0 Jakoliš (70), 4:0 Jakoliš (80), 5:0 Brekalo (90) 

HRVATSKA: Posavec, Karačić, Sosa, Šunjić (od 78. Bašić), Brekalo, Ćorić (od 82. Ivanušec), Jakoliš, Bočkaj (od 73. Majer), Šimić, Balić.

Izbornik: Nenad Gračan 

SAN MARINO: De Angelis (od 56. Marconi), D' Addario, Grandoni, Battistini (od 86. Venerucci), Censoni, Casadei, Mularoni, Lunadei, Tamagnini (od 70. Gatti), Tomassini, Vultaggio.

Izbornik: Fabrizio Constantini

Hrvatska je pobijedila San Marino s 5:0. Lomila je naša U 21 reprezentacija dugo otpor San Marina i tek na samom kraju prvog dijela Jakoliš je donio prednost za mirnoću u svlačionici tijekom odmora. U drugom dijelu naši mladići krenuli su odlučnije i sabili suparnika u njegov kazneni prostor, bilo je pitanje samo trenutka kada će i tko će zabiti. Nakon 15 minuta opsade Bočkaj sjanim udarcem zabija za 2:0, a potom Jakoliš još dva puta i na kraju Brekalo iz solo prodora u 90+2' probija vratara za konačnih 5:0.
Izbornik Gračan odmarao je Benkovića i Moru za susret s Grcima u Solunu.
Gorica je bila odličan domaćin i organizacija je bila na najvišoj razini, stečeno iskustvo u organizaciji EURO U-17 odlično su primijenili. Sve pohvale HNK Gorica, od čelništva do posljednjeg sakupljača lopti bili su na visokoj organizacijskoj disciplini.

Fotogalerija

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room