SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Jutros, pet minuta prije šest sati, pao je Meksiko, doduše minimalno i s bijele točke. Nije bilo savršeno, ali bolje nego protiv Perua. Meksiko nema igrača kao što su Rakitić i Kovačić. Pivarić je osjetno napredovao otkada je u Kijevu

Foto: Nenada Črnko / Hrvatska - MeksikoFoto: Nenada Črnko / Hrvatska - Meksiko
HRVATSKA - MEKSIKO  1:0 (0:0)
 
ARLINGTON (TEXAS, SAD) - AT&T Stadium. Gledalaca: 80.000. Glavni sudac: M. Escobar (Gvatemala) 7. Pomoćni suci: Lemus i Lopez (Gvatemala).
 
Strijelac: 1:0 - Raketić (62) 11 m
 
HRVATSKA: L. Kalinić 7, Vrsaljko - (od 35. Jedvaj 7), Ćorluka 7 (od 74. Nižić -), Vida 7, Pivarić 7, Rakitić 7,5 (od 76. Čop -), Badelj 6,5 (od 45. Bradarić 7), Kovačić 7,5, Pjaca 6 (od 60. Rog -), Rebić 6,5 (od 67. Pašalić -), Kramarić 6. Izbornik: Dalić 7.
 
MEKSIKO: Ochoa 6, Moreno 6, Araujo - (od 16. Reyes -, od 46. Salcedo -), Ayala 6, Govea 6 (od 46. Molina 6), Guardao 5,5 (od 61. Jimenez -), Jo. Hernandes 5,5, Pizzaro 6 (od 46. Layun -), Vela 6,5, Ja. Hernandez Chicharito 6, Lozano 6. Izbornik: Osorio 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Rakitić (Hrvatska)
 
Jutros, pet minuta prije šest sati, hrvatska reprezentacija minimalnom je pobjedom zaključila svoj kratki američki nastup. Poslije poraza od Perua svladan je Meksiko iz kaznenoga udarca poslije prekršaja nad Jedvajom. Pogodak je u 62. minuti postigao Rakitić. Igralo se na stadionu u teksaškom gradu Arlingtonu, 30-ak km udaljenom od središta Dallasa.
Premda se ne može govoriti o nekoj savršenoj prezentaciji naših, ipak su - iako po većini imena slabiji od onih protiv Perua - odigrali borbeno, odvažno i disciplinirano. Meksiko je imao apsolutnu premoć u posjedu lopte (čak 62 posto), ali to nije presudno utjecalo jer nije bio dovoljno kombinatoran i slabije je prošao u duel igri. Dvojica naših, Vrsaljko i Badelj rano su izašli zbog ozljeda, no ni to nije bilo od nekoga posebnoga značaja. Zamjene su odigrale dobro pogotovo Jedvaj koji je izborio i jedanaesterac.
Moglo bi se reći da Meksiko nema igrača kakvi su Rakitić i Kovačić. Pozitivno je iznenadio Josip Pivarić na lijevom beku. Čini se da je napredovao otkada je iz zagrebačkog prešao u kijevski Dinamo 8. kolovoza prošle godine. Na početku je bio opasan Ante Rebić na lijevom krilu, mogao je i zabiti, dok je u nastavku popustio. Sigurno je branio Kalinić, a solidni su bili i stoperi Ćorluka i Vida.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room