SportNews.hr

prava sportska priča

Stadion u Sigetu otpao za europsko U17. U Zaprešiću, Sesvetama, Velikoj Gorici i Lučkom osim po skupinama i završna faza. Niko Kranjčar ambasador prvenstva

Foto: Djuka / Niko KranjčarFoto: Djuka / Niko Kranjčar

Hrvatska će od 3. do 19. svibnja ugostiti najbolje europske reprezentacije - njih 16 - do 17 godina starosti (U17). Susreti će se igrati u Rijeci, Kostreni, Zaprešiću, Lučkom, Velikoj Gorici i Sesvetama, te u Varaždinu gdje će 19. svibnja biti finale. Stadion u Sigetu je otpao jer ne ispunjava kriterije.
Turnir u Hrvatskoj već je osigurao 10.000 noćenja službenih osoba. Eurosport će prenositi najmanje 15 utakmica, a kroz svaki susret Hrvatska će se moći predstaviti u trajanju od 30 sekundi promotivnog programa. Ždrijeb skupina održat će se 3. travnja u Zagrebu, a utakmica otvaranja - u kojoj će nastupiti Hrvatska - bit će 3. svibnja na riječkoj Rujevici. U Zaprešiću, Sesvetama, Velikoj Gorici i Lučkom, osim po skupinama, igrat će se i završna faza natjecanja.
Nogometni ambasador prvenstva bit će Niko Kranjčar koji ima 81 nastup za Hrvatsku, dok će glazbena ambasadorica biti Eli Jurišić, autorica svečane pjesme prvenstva pod nazivom "Kao jedno".
-Na Europskom prvenstvu želimo izboriti drugi krug, a onda je sve moguće. Trenutačno su u Europi najsnažniji Englezi, Portugalci, Francuzi, Španjolci i Nijemci, kazao je izbornik Dario Bašić.
Predstavljanju europskog U17 prvenstva prisustvovali su Tomislav Pacak, Dario Bašić, Niko Kranjčar, Eli Jurišić i Mila Horvat.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room