SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Prvi trenig Gričarovih izabranika u Vrapču. Nisu se odazvali Mandić, Lovrić, Krznar, Orlović, Soldo, Ribić i Tičak. Samobor traži proširenje 3. HNL zapad

Amaterska reprezentacija zagrebačke regije održala je, na igralištu u Vrapču, prvi trening uoči završnice europskog prvenstva regija od 1. do 10. srpnja u Istanbulu.

Stručnom stožeru: izborniku Gričaru, te trenerima M. Buincu, Radišiću i Hrkaču javilo se 17 igrača koji su održali 1,5 satni trening. Nisu se odazvali Mandić (ozljeda), Lovrić (trening s Lokomotivom), Krznar i Orlović (studentska reprezentacija), Soldo (Kina), Ribić (fakultet) i Tičak (zauzetost zbog posla). Vragolović je ozlijeđen sjedio na klupi.

-Trenirati ćemo opet u petak, a u subotu od 18 sati odigrati trening utakmicu s Tekstilcem na igralištu u Vrapču, obavijestio je izbornik.

Zašto ste pozvali Lovrića kad je on profesionalac u Lokomotivi?

-Računa se početak cikluisa. Tada je Lovrić bio igrač Kustošije i izrazio je želju da sada ide s nama. Ako neće moći, neće ići.

Odmah se pridodao trener Mile Buinac:

-Bez Lovrića bit ćemo slabiji.

Poslije nekoga vremena pridružio se i Tom Kačinari vođa puta u Istanbul.

-Dobio sam molbu Samobora da se 3. HNL zapad proširi na 18 klubova i da on ostane član, iako je ispao. Samoborci se uz ostalo pozivaju na svoju dugu tradiciju, kazao je Kačinari.

A ja bih dodao: o tradiciji su trebali misliti prije. Presedani sa Samoborom i Zagorcem ne bi dobro sjeli ni nogometu ni javnosti.

Iskoristio sam prigodu da o tome pitam kapetana Samobora Nikicu Brujića.

Hoćete li vi osobno iduće sezone igrati u četvrtoj ligi?

-Moji nešto predlažu, najavljuju i stvaranje dobre ekipe, Ali je tako svakoga ljeta. Odlučit ću nakon povratka iz Istanbula. Ne igra mi se četvrta liga.

Vinogradar vam je otvoren?

-To je bilo prošle godine. Ne znam je li i sada.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room