SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rudeš se predstavlja u subotu u 10 sati. Amateri Zagreba će biti dodatno nekompletni: bez Vrbata, Ćibarića i F. Solde. Naknadno pozvan Mohač. Komplikacija oko Lovrića

 

Amaterska reprezentacija zagrebačke regije koja od 1. do 9. srpnja nastupa na završnici europskoga prvenstva  u Istanbulu imat će subotu 24. lipnja posljednju provjeru protiv proligaša Rudeša. Utakmica se igra u 10 sati na stadionu u Rudešu. To će ujedno biti i prvi javni pokus Rudešana koje od nedavno vodi trener iz Španjolske Inaki Alonso. Bit će to isto tako prigoda vidjeti u kakvom je stanju Rudeš poslije ulaska u Prvu HNL.

Gričarovi izabranici znaju raspored u A skupini u Turskoj: 1. VII protiv Lisabona, 3. VII s Istanbulom i 6. VII s ukrajinskom regijom. Pobjednik te skupine igra s pobjednikom B skupine u finalu 9. srpnja. Prije dvije godine u Republici Irskoj pod vodstvom izbornika Ćuka Zagreb je bio drugi. Prema tome obveza je velika.

A kakva je momčad?

-Bit će to dobra ekipica neprestano ponavlja Gričar, no meni se čini da baš neće biti tako.

Nastup Lovrića je neizvjestan. Gričar je optimist, ali po riječima trenera Lokomotive Tokića stvarnost je nešto drukčija. Naknadno je Gričar pozvao Josipa Mohača zbog dosta otkaza.

Ni protiv Rudeša amateri Zagreba neće biti kompletni. Izostati će Vrbat, Ćibarić, F. Soldo i Orlović.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room