SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Turnir regija u Kutini: Zagreb u srijedu u 11,30 protiv Rijeke možda u ovom sastavu: Orlović, Mohač, Hasan, Miklečić, Mislimi, Mraković, Krznar, Brujić, Hanžić, Krajačić, Štulec. Zagreb brani hrvatski i europski naslov. Osijek i Split u 9,30

U srijedu u 11,30 u Kutini reprezentacija Središta Zagreb igra prvu utakmicu na hrvatskom turniru regija protiv Središta Rijeke. Dva sata prije svoju utakmicu početi će Osijek i Split. Finale je na rasporedu u četvrtak u 10 sati. Naslov prvaka brani Zagreb koji je prvo mjesto osvojio na posljednjem turniru 2016. u Karlovcu da bi potom kroz europske kvalifikacije dospio do završnice u Istanbulu gdje je postao neslužbeni amaterski prvaka Europe. Neki igrači Zagreba, prvaci Hrvatske i Europe, nastupiti će i na ovom turniru.
Poslije objeda na Kajzerici u Kutinu je otputovalo 18 igrača: Đurđek, Orlović, Vrbat, Brujić, Mohač, Hasan, Ćibarić, Švigir, Štulec, Krajačić, Miličević, Krznar, Mislimi, Mioković, Hanžić, Radanović, Miklečić i Mraković.
Na čelu delegacije je Damir Stipković. Stručni stožer čine: Gričar, Bašić, Pribanić, S. Klafurić i Kučko.
Ima igrača koji su u posljednje vrijeme bili u izvrsnoj formi, ali se zbog obveza nisu mogli priključiti.
No i ovi koji su u Kutini mogli bi pružiti puno. Jedna od mogućnosti početnoga sastava je i ova: Orlović (Ponikve), Mohač (Maksimir), Hasan (Zagreb), Miklečić (Ponikve), Mislimi (Vinogradar), Mraković (HAŠK), Krznar (Maksimir), Brujić (Vrapče), Hanžić (Zagorec), Krajačić (HAŠK), Štulec (Vinogradar).
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room