SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Iako je vodio s 2:0 NS Osijek je tek iz 11-eraca ušao u finale regionalnog prvenstva Hrvatske. NS Split je izjednačio u 92. minuti, ali su Dalmatinci s bijele točke zabili "samo" 4 od 5. Izvrsni Grgačević i Torbarina, drugi strijelac južne skupine HNL

Foto: Djuka / L. BegićFoto: Djuka / L. Begić
NS OSIJEK - NS SPLIT 7:6 (2:2,0:0)
 
KUTINA - Gradski stadion. Gledalaca: 50. Glavni sudac: Linić (Rijeka). Pomoćni suci: Kezele i Balen (Rijeka). Četvrti sudac: Mlinarić (Sisak).
 
Strijelci: 1:0 - Kuburić (49), 2:0 - Grgačević (66), 2:1 - Torbarina (81), 2:2 - L. Begić (90+2).
Jedanaesterci: Grgačević, Jurić, Tustonjić, Ištvanić i Bundavica za Osijek, a Torbarina, Šabić, Tomas i L. Begić za Split.
 
NS OSIJEK: Herceg, Ištvanić, Balentović, Peharda (od 68. Jurić), Martić, Pavlović (od 56. Grgačević), Bundavica, Ivić, Žigri, Majtanić, Kuburić (od 56. Tustonjić). Trener Špehar.
 
NS SPLIT: Kragić, Pranjić (od 64. Tomas), Klarić Dračar, Ćaljkušić, Gale, Torbarina, Bubnjar (od 50. Begić), Ribičić, Šabić, Paponja (od 73. Ivanišević), Z. Begić. Trener Proleta.
 
NS Osijek izborilo je finale reagionalnoga prvenstva Hrvatske tek poslije izvođenja jedanaesteraca, iako se takav rasplet smiješio do same završnice. Poslije vodstva od 2:0 i neiskorištenoga kaznenoga udarca slavonske vrste, sastav iz Dalmacije uspio je smanjiti u 81. minuti te izjednačiti u drugoj minuti vremenske nadoknade. Odluka je morala biti donijeta udarcima s 11 m. Slavonci su zabili svih pet, Dalmatinci četiri.
-Ponosan sam i zadovoljan rekao je Robert Špehar koji je sjedio na trenerskoj klupi NS Osijeka, inače trener Marsonije. Utakmicu smo trebali zaključiti pobjednički i prije udaraca s bijele točke. Bili smo bolji. Inače, utakmica je bila zanimljiva s puno šansi, što me posebno raduje. Želim reći i to smo održali tek jedan trening, a da nekih igrača koju zaslužuju igrati u ovoj vrsti, nije bilo.
Dva su se imena, barem nama, učinila uočljivima. Premda je igrao tek od 56. minute to je s osječke strane Tomas Grgačević napadač Đakovo Croatije, Sa splitske riječ je o Karlu Torbarini (22) prednjem veznom novoga drugoligaša Zadra, inače drugoga strijelca južne skupine treće lige koji je u sezoni 2015./2016. igrao za Vrbovec.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku

PROMO

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku