SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Zagreb pobijedio Osijek u finalu golom Brujića iz kaznenog udarca. U dvije utakmice pet jedanaesteraca za Zagreb. Štulec u 90. nije zabio. Osijek promašio idealnu prigodu u 92. Središte Zagreb opet u Europi

Foto: Djuka / Brujić strijelac s bijele točkeFoto: Djuka / Brujić strijelac s bijele točke
Središte Zagreb pobijedilo je Središte Osijek s 1:0 (1:0), golom Brujića iz kaznenoga udarca u finalu prvenstva regija u Kutini.
Prva drama dogodila se u samoj završnici. Štulec u 90. nije zabio iz novog kaznenog udarca za Zagreb, a potom u 92. minuti Osijek nije iskoristio idealnu prigodu.
U dvije utakmice dosuđeno je pet kaznenih udaraca za Zagreb. Proitiv Rijeke tri i protiv Osijeka dva. Iskorištena su četiri. Brujić je zabio iz dva kao i Štulec koji iz jednoga nije. Jedini gol za Zagreb iz igre postigao je Mohač. Danas nije igrao Krajačić zbog ozljede.
Središte Zagreb tako se opet kvalificiralo  za Europu gdje će u Uefa Regions Cupu igrati u trećoj od osam kvalifikacijskih skupina u jesen ove godine zajedno sa regijama iz Francuske, Latvije, te pobjednikom turnira od 17. do 21. srpnja. Zagreb brani naslov europskoga prvaka. Finalni turnir održati će se krajem lipnja sljedeće godine.
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room