SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

Zagreb, amaterski prvak Europe, na putu do finala i nove europske krune prolazi kroz Zelinu i Dugo Selo. Kvalifikacije 12. 15. i 18. IX. protiv Francuza, Latvijaca i Litvanaca. Treća HNL zapad, zbog toga, pauzira dva tjedna

Kao što je poznato, od 8. do 22. rujna, nastupiti će dvotjedna stanka u prvenstvu Treće HNL zapad. U tom razdoblju nogometno središte Zagreb sudjelovati će na pred finalnom turniru Kupa regija kojega je ujedno Zagreb i domaćin. Središte Zagreb je ovogodišnji pobjednik regionalnog kupa Hrvatske i ujedno je i europski  pobjednik na prošlogodišnjoj završnici u Istanbulu. Drugim riječima, Zagreb je neslužbeni amaterski prvak Europe.
Utakmice treće skupine igrati će se u Zelini i Dugom Selu, 12. 15. i 18. rujna. Osim Zagreba koji je po bodovima vodeći na ljestvici između 32 europske regije u Hrvatsku dolaze francuska regija Normandie na 14. mjestu, latvijska LDZ Cargo/DFA na 23. mjestu i litvanska FK Nevežis na 32. mjestu. Pobjednici osam skupina igrati će  na finalnom turniru u lipnju 2019. godine. Država i grad domaćin još nisu određeni.
Zagreb će u Zelini igrati dvaput, a u Dugom Selu jedanput. Vjerojatno najvažnija utakmica za prvo mjesto s Francuzima pripala je Zelini. U našoj mašti (jasno na mini razini) biti će to ponovljena utakmica finala svjetskoga prvenstva u srpnju u Rusiji između Francuske i Hrvatske.
 
RASPORED JE SLJEDEĆI:
 
Srijeda, 12. rujan u 16,30 sati:
Zelina: Zagreb - Litva
Dugo Selo: Latvia - Francuska
 
Subota, 15. rujna u 16,30 sati
Dugo Selo: Zagreb - Latvia
Zelina: Francuska - Litva
 
Utorak, 18. rujna u 16,30 sati
Zelina: Zagreb - Francuska
Dugo Selo: Litva - Latvia
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room