SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

U srijedu u Dugom Selu i Zelini počinje pred finalni turnir europskog Kupa regija. Gričar je pozvao 18 igrača. Pozvani i Martinović, F. Jendrić, Slišković i Mraković. Dva tjedna stanke u prvenstvu Treće HNL zapad

Tomislav Gričar, izbornik, pozvao je 18 igrača iz klubova Središta Zagreb koji će nastupiti na pred finalnom turniru europskog Kupa regija 12. 15. i 18. rujna u Dugom Selu i Zelini. Kup regija je neslužbeno amatersko prvenstvo Europe, a Zagreb je prvak od prošlogodišnjeg finalnog turnira u Istanbulu. Slijedeći finalni turnir bit će u lipnju iduće godine u jednom od europskih gradova.
Gričar je pozvao po trojicu igrača iz Vinogradara, Trnja, HAŠK-a i Vrapča, po dvojicu iz Maksimira i Vrbovca, te po jednog iz Ponikvi i Zagorca. Uglavnom se radi o već oprobanim igračima sudionicima prošlogodišnjeg finalnog turnira. Jedan od novaka je Martinović napadač Trnja. Među pozvanima su i "veterani" toga natjecanja Štulec, Vrbat, Karamatić, Ivkovčić, Mohač i Brujić.
Zbog turnira će prvenstvo Treće HNL zapad biti prekinuto na dva tjedna.
Pozvani su: Orlović (Ponikve), F. Jendrić (Vrbovec), Grdenić (Vinogradar), Mislimi (Trnje), Vrbat (Vrapče), Ivkovčić (Vinogradar), Mraković (HAŠK), Mohač (Maksimir), Mlakić (HAŠK) Krznar (Maksimir), Brujić (Vrapče), Karamatić (Vrapče), Martinović (Trnje), Krajačić (HAŠK), Špišić (Trnje), Slišković (Vrbovec), Štulec (Vinogradar) i Hanžić (Zagorec).
Okupljanje je u nedjelju u 17 sati na Kajzerici.
 
Raspored turnira je sljedeći:
 
Srijeda, 12. rujan u 16,30 sati:
Zelina: Zagreb - Litva
Dugo Selo: Latvia - Francuska
 
Subota, 15. rujna u 16,30 sati
Dugo Selo: Zagreb - Latvia
Zelina: Francuska - Litva
 
Utorak, 18. rujna u 16,30 sati
Zelina: Zagreb - Francuska
Dugo Selo: Litva - Latvia
 
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room