SportNews.hr

prava sportska priča

HEP

U utorak u Zelini odluka: Zagreb ili Normandija? Martinović Latvijcima zabio tri gola i kod dva asistirao: Iznenađuje da su Francuzi pobjeđivali gotovo s istim omjerom kao i mi. Ali mi smo domaćini i vjerujem u pobjedu

Vlatko Martinović (20) zabio je u subotu u Dugom Selu tri gola i kod dva asistirao u 8:0 pobjedi reprezentacije Zagreba nad latvijskom regijom LDZ Cargo/DFA u trećoj skupini predfinalnog turnira Uefinog Kupa regija, neslužbenog amaterskog prvenstva Europe. Zagreb je aktualni prvak. U drugoj utakmici francuska regija Normandija pobijedila je Litavce sa 7:0 tako da će o prvaku skupine odlučivati susret u utorak u Zelini između Zagreba i Normandije. Pobjednik svake od osam skupina ide na finalni turnir u lipnju iduće godine u jednom od europskih gradova.
Zagreb je u prvom poluvremenu poveo s 1:0, ali tek pogotkom Ivkovčića u sudačkoj nadoknadi. Potom je u igru ušao centarfor Trnja Vlatko Martinović i zajedno s kapetanom Štulecom zaigrao u špici. Martinović je zabio tri gola za redom (67. 75. 84.), Štulec dva (47. 58.), te Slišković u 60. i Krajačić u 87. minuti.
Igrači reprezentacije Zagreba smješteni su u Hotelu Bunčić u Dugom Selu i tamo će ostati do svršetka turnira.
Vlatko Martinović igra drugu polusezonu u Trnju, kojemu je pristupio iz Dugog Sela i zbog svoje mladosti i nesumnjivog talenta već je bio tražen od jačih u ljetnom prijelaznom roku. Trnje je u četiri jesenska kola uknjižilo svih 12 bodova, a Martinović je jedan od najzaslužnijih za takav učinak.
Protiv Francuza u utorak je dosta i neodlučeno, ali pretpostavljamo da ćete ići na pobjedu?
-Svakako na pobjedu, iako je očito da je Normandija jaka. Zapravo iznenađuje da su oni suparnike pobijedili gotovo s istom omjerom kao i mi što bi na prvi pogled moglo značiti da smo podjednaki, odgovara Martinović i poručuje: Mi smo domaćini, igramo dobro i vjerujem u pobjedu.
U srijedu u Zelini niste igrali protiv Litavaca, a i subotu ste ušli u drugom poluvremenu?
-Boli me prepona i još nisam sasvim bez problema. Nadam se da ću igrati.
Trnje je ubralo maksimum bodova, kao i još tri kluba, ali vas u sljedećih mjesec dana očekuje iznimno težak raspored: HAŠK u gostima, Vinogradar doma, Vrbovec u gostima, Krk doma i Orijent vani?
-Da, raspored je ubitačan. Ali to će biti i prigoda da pokažemo koliko u stvari vrijedimo. Liga je takva da svatko može pobijediti svakoga. Brinu me jedino ozljede Špišića i Mislimija. Mišići su u pitanju, a to ne ide brzo, upozorava Martinović.
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
Tim Kabel
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room