SportNews.hr

prava sportska priča

Remi Uspinjače i Squarea

Foto: Djuka / Kristijan PostružinFoto: Djuka / Kristijan Postružin

USPINJAČA – SQUARE 1:1 (0:0)

ZAGREB – Fusio Futsal Centar. Gledatelja: 50. Suci: Buljić (Čepin, sudac), Marinković (Vinkovci, 2. sudac), Džeko (Zagreb, 3. sudac).

Strijelci:  0:1 Cvjetković (22), 1:1 Postružin (35).

USPINJAČA: Ježić, Gudek, Bartoluci, Grbić, Starčević, Opuhač, Stojanović, Skorin, Postružin, Piplica, Čirjak, Janeš. Trener Jukić.

SQUARE: Primić, Tikvica, Bevanda, Cvjetković, Đuraš, Turuk, Šamija, Kuraja, Vodopić, Noković, Čupić. Trener Mavrović.

Igrač utakmice: Kristijan Postružin (Uspinjača).

U 15. kolu 1. HMNL Uspinjača je remizirala s dubrovačkim Squareom. Poluvrijeme je završilo bez pogodaka, a onda je poveo Square u 22. minuti pogotkom Cvjetkovića. Bod Uspinjači donosi Postružin u 35. minuti. Kod rezultata 0:1 Square je imao još dvije odlične prilike, no nije ih uspio pretvoriti u pogodak. Ukupno gledano, neriješeno je najpošteniji ishod.

Nakon utakmice, trener Squarea Marinko Mavrović, rekao je kako Square ima dosta problema s ozljedama:

„Imamo dosta problema s ozljedama. Ne možemo računat na Bačića, na Rezu, pod znakom upitnika nam je danas bio i Šamija koji ima problema s kvadricepsom i dvojica su opterećena s dva žuta kartona. Zbog toga sam se bojao ove utakmice s obzirom na to da je Uspinjača bila u naletu. Pobijediti Nacional i onda se plasirati među najboljih osam u kupu je jedan podstreh za ući u seriju daljnjih pobjeda. Ovo je bio i direktni susret za ulazak u play-off, za četvrtu poziciju. S obzirom na vodstvo ostaje taj žal što nismo uspjeli utakmicu privest kraju. Međutim, mislim da je rezultat realan. Mislim da smo i jedni i drugi mogli pružiti više. Možda je i važnost utakmice učinila svoje. Imali smo dvije šanse kod 0:1 i to je bio prijelomni trenutak utakmice. Da smo zabili drugi gol, mislim da bi Uspinjača mentalno pala, ali eto. Mislim da je rezultat realan.“

Trener Uspinjače, Alen Jukić, slaže se s Mavrovićem da je 1:1 realan rezultat:

„Mislim da je 1:1 realan rezultat. Ovo nam je treća utakmica u sedam dana i svaka je nosila svoje i svaka je bila zahtjevna. Malo nas je sustigao umor. Pokušali smo s 10 igrača u rotaciji da odigraju igrači koji mogu donijeti pobjedu. Išli smo na pobjedu, no nismo ju uspjeli ostvariti. Žalimo za time, no rezultat je realan.“

Fotogalerija:

Foto: Djuka

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room