SportNews.hr

prava sportska priča

Robert Grbić u odličnoj utakmici odveo Uspinjaču u četvrtfinale Kupa

Foto: Slaven Knežević / Uspinjača- VrgoracFoto: Slaven Knežević / Uspinjača- Vrgorac

USPINJAČA - VRGORAC 4:3 (1:1)

ZAGREB – Fusio Futsal Centar. Gledatelja: 50. Suci: Hasić (Jastrebarsko, sudac), Solenički (Jastrebarsko, 2. sudac), Iličić (Dugo Selo, 3. sudac).

Strijelci: 0:1 Martinac (5), 1:1 Starčević (7), 1:2 Kraljević (29), 2:2 Bartoluci (31), 3:2 Grbić (32), 3:3 Martinac (34), 4:3 Grbić (37), 5:3 Grbić (41)

USPINJAČA: Ježić, Opuhač, Postružin, Piplica, Grbić, Janeš, Čirjak, Bartoluci, Gudek, Starčević, Skorin, Stojanović. Trener Jukić.

VRGORAC: Herceg, Kraljević, Pervan, Vuković, Zloić, Stanković, Subotić, Gašpar, Erceg, Marinović, Martinac, Vuković. Trener Bebek.

Igrač utakmice: Robert Grbić (Uspinjača).

Uspinjača je ugostila Vrgorac u uzvratnoj utakmici osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa. U prvoj utakmici Vrgorac je na domaćem terenu slavio s 4:3. Uspinjača se tad žalila na izuzetno grubu igru Vrgorca. U njihovom međusobnom susretu teže se povrijedio i Silvio Toth koji je slomio ruku.

Susret je tako zadobio i dimenziju više, jer je Uspinjača željela odigrati dobro i za Totha uz to što je stizala negativan rezultat. Utakmica u Zagrebu ponudila je dobar futsal i otvorenu igru s obje strane. Poveo je Vrgorac preko Martinca u 5. minuti susreta, a izjednačio Starčević samo dvije minute kasnije.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom ritmu, a ponovno Vrgorac dolazi u vodstvo. U 29. minuti Kraljević je precizan za 1:2. Vodstvo gostiju ponovno traje samo dvije minute. Stvari na početak vraća Bartoluci. Minutu nakon njega Grbić dovodi Uspinjaču u vodstvo koje također ne traje dugo, jer već u 34. minuti raspoloženi Martinac postiže svoj drugi pogodak za 3:3. u 37. minuti Grbić ponovno vraća Uspinjaču u život svojim drugim pogotkom na utakmici.

Utakmica je završila rezultatom 4:3 što je značilo da se igraju produžetci od dva puta po tri minute. Odmah u prvoj minuti prvog produžetka Grbić povećava vodstvo Uspinjače na 5:3 što je bio i konačan rezultat. Igrač utakmice, Robert Grbić iz Uspinjače kaže kako je Vrgorac uvijek tvrd protivnik, te da je susret bio težak:

„Odigrali smo čvrstu utakmicu. I u prvom susretu nije bilo lako. Uvijek je neugodno u gostima kod Vrgorca. Danas smo uspjeli okrenuti rezultat iz prve utakmice iako su oni poveli i u današnjem susretu. Čestitam svojim suigračima na odličnoj utakmici.“

Trener Vrgorca, Vladimir Bebek, rekao je da su odlučivale nijanse:

„Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Odlučivale su nijanse. Danas je Uspinjača bila bolja i zasluženo pobijedila. Čestitam im na tome. Suđenje je moglo biti i bolje. Neke stvari koje su suci vidjeli kao naše prekršaje nisu sudili nama u istoj situaciji. Bez obzira na to Uspinjača je danas igrala odlično i zasluženo pobijedila.“

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room