SportNews.hr

prava sportska priča

Vrgorac nije iznenadio Nacional, 1. finalna utakmica Nacional -Split u nedjelju

Foto: Djuka / Nacional u pravom svjetluFoto: Djuka / Nacional u pravom svjetlu

Nacional nije dopustio još jedno iznenađenje, pobijedio je Vrgorac u trećoj odlučujućoj utakmici doigravanja sa 7:0. Kujtim Morina u premijernom nastupu na klupi Nacionala koristio je sve igrače i slomio otpor Vrgorca. 

-Drago mi je, stvorio se jedan pritisak dečki su odreagirali odlično, pobjeda od 7:0, ne mogu praktični biti nezadovoljan odradili smo na najljepši način utakmicu. Ekipa je odradila sve zadatke koje sam postavio, zasluge za ovu pobjedu ima i Grdović, rekao je Kujtim Morina.

Vedran Matošević prokomentirao je:

- Danas smo pokazali pravo lice nakon poraza u Vrgorcu, mada smo i u Vrgorcu odigrali dobro, ali primili smo tri nesretna gola i kada primiš takve golove ne zaslužuješ pobijediti. Danas smo demonstrirali moć kao tijekom cijelog prvenstva i najavili zanimljivo finale.

Da li je bilo malo straha prije današnjeg nastupa, treća utakmica je rulet?

-Naravno da se osjećao mali strah, ali u svlačionici smo se pogledali u oči, ušli smo u utakmicu mirno, otvorilo nam se i završilo je kako je završilo. Kujta je donio pozitivan šok u ekipu, zaključio je Matošević.

Kristijan Grbeša tragičar iz Vrgorca sjao je od zadovoljstava:

- Mislim da smo zasluženo u finalu, desilo se ove godine malo previše loših dana, večeras kad je bilo najteže odigrali smo odlično, zadovoljan sam svojom igrom bio sam i u Vrgorcu iako sam promašio deseterac, to je bila takva utakmica.  Nije nas bilo strah bila je pozitivna trema, previše smo iskusni  da to ikustvo ne bi znali iskoristiti, idemo sada osvojiti prvenstvo.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

 

-

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku

PROMO

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku