SportNews.hr

prava sportska priča

Doberman i Big Bang Team finalisti 45. Kutije šibica, sutra će biti poznat pobjednik

Foto: Marijan Pošta Šogi / Bing Bang s navijačima slavi ulazak u finaleFoto: Marijan Pošta Šogi / Bing Bang s navijačima slavi ulazak u finale

Poznati su finalisti 45. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica. Big Bang Team boljim je izvođenjem sedmeraca prošao dalje u dvoboju protiv Amoz Gornje Radgone iz Slovenije. Slovencima je ovo prvi put nakon 32 godine da je neka njihova ekipa nastupila u polufinalu. Posljednji put to je uspjelo ekipi Mlinček iz Maribora za koju je te 1983. godine nastupao i Matjaž Kek. Slovenska ekipa ove će se godine boriti za tree mjesto. Utakmica polufinala završila je 0:0 u regularnom dijelu, a Big Bang Team prolazak dalje može zahvaliti Karamatiću koji je zabio dva sedmerca, te vrataru Švigiru koji je odlično branio u izvođenju sedmeraca.

Doberman je drugi finalist. Ekipa koja slovi za favorita za naslov prvaka s 0:3 je pobijedila Aso Ponos iz Krapine i tako osigurala mjesto u finalu. Utakmicu je otvorio Nacionalov Tihomir Novak koji je u 10. minuti zabio za 0:1. Posao su dovršili Dino Kovač u 18. i Korab Morina u 24. minuti. Doberman je jedina ekipa koja nije primila pogodak u ovogodišnjem turniru Kutije šibica, a gol razlika im je 18:0.

Utakmica za treće mjesto igrat će se u ponedjeljak u 17:30, a finale je na rasporedu isti dan u 20:55.

 

Rezultati polufinala:

Amoz Gornja Radgona (Slo) – Big Bang Team 1:2 (0:0)

ASO Ponos Krapina – CB Doberman 0:3

 

 

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room