SportNews.hr

prava sportska priča

Poznati polufinalisti 45. Kutije šibica, polufinale na rasporedu već sutra

Foto: Djuka / 1/4 finale Big Bang i Slane srdeleFoto: Djuka / 1/4 finale Big Bang i Slane srdele

Dan nakon Božića, na blagdan Svetog Stjepana ili engleski Boxing Day započela je završnica 45. izdanja malonogometnog turnira Kutija Šibica. Četvrtfinale je spojilo Big Bang i Slane srdele restoran pizzeriju Olivu, CB Doberman i Samoborku, Automobil Lončar & Ducati Componente i Amoz Gornju Radgona (Slo), te MNK Cvjetno Polikliniku Milojević i Aso Ponos Krapinu.

Prvi su polufinale osigurali dečki iz Big Banga pobjedom od 2:0 nad ekipom Slane srdele restoran pizzerija Oliva. Njihov protivnik u polufinalu biti će Amoz Gornja Radgona koja je pobijedila Automobil Lončar & Ducati Componente s 1:2. Drugi polufinalni par čine CB Doberman koji je u finalu prije finala pobijedio moćnu Samoborku s 3:0 i sigurno je jedan od favorita za osvajanje, te Aso Ponos Krapina koji je dalje prošao nakon boljeg izvođenja sedmeraca u susretu s MNK Cvjetno Poliklinikom Milojević nakon što je rezultat nakon regularnog vremena bio 0:0.

Već je četvrtfinale donijelo odličan mali nogomet s mnogo poznatih lica iz nogometa i malog nogometa. Hrvoje Penava, Matija Đulvat, Matija Majcenić, Petar Bočkaj, Korab Morina, Matija Capar, Tihomir Novak, Mirko Hrgović, Josip Suton, Žarko Luketin, Igor Osredkar i mnogi drugi vrhunski igrači ispunili su očekivanja prepune dvorane Doma sportova i zabavili zahtjevnu zagrebačku publiku odličnim malim nogometom. Polufinale i finale donijet će nam još zanimljivije susrete. Polufinalisti nemaju puno vremena za odmor, jer već sutra u 17:15 počinje polufinalni dan, dok će pobjednik turnira biti proglašen u ponedjeljak nakon finala koje počinje u 20:00.

U veteranskoj konkurenciji odigrano je polufinale. Promotionplay je savladao CB Belezu s 2:3, a IPA je pobijedila Restoran Gladne oči s 1:3. Tako će se u finalu naći Promotionplay za koji, među ostalima, igraju i Tomo Škota, Silvio Marić i Dario Šimić i IPA. Finale je na rasporedu u ponedjeljak. 

Turnir mladeži također je dobio finaliste. NK Sesvete u polufinalu su imale čak dva predstavnika, no niti jedan od njih nije prošao dalje. NK Sesvete II poražene su s 0:5 u dvoboju s Brzim i žestokim, dok je ekipa Sofra pobijedila NK Sesvete s 1:5. Tako će se u ponedjeljak na finalu sučeliti Brzi i žestoki i Sofra i odlučiti o prvaku turnira mladeži. 

Fotogalerija:

 
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room