SportNews.hr

prava sportska priča

Rekordan broj prijava za ovogodišnji Zagreb Winter Cup, večeras ždrijeb skupina u kategorijama mladeži


Foto Marijan Pošta Šogi / Arhiva- s prošlogodišnjeg izdanja ZWCFoto Marijan Pošta Šogi / Arhiva- s prošlogodišnjeg izdanja ZWC
Na malonogometnom turniru Zagreb Winter Cup, čije će drugo izdanje započeti 19. prosinca nastupit će čak 60 ekipa. Kako prijave u ženskoj kategoriji još uvijek traju organizatori očekuju da se ta brojka i poveća u narednim danima. 

Osim ženske kategorije turnir se održava još u mlađim dobnim kategorijama (U-17 i U-19). U obje kategorije prijave su zaključene, a službeni ždrijeb turnira u tim kategorijama održat će se večeras u 20.00 sati u Fusio futsal centru, paviljon 18 na Zagrebačkom velesajmu, u kojem će se turnir i igrati.

Zagreb Winter Cup je specifičan po tome što se igra po futsal pravilima, ali kako bi se turnir približio tzv. kvartovskim ekipama igra se u sustavu 5+1. Izuzetak je jedino ženski turnir koji se igra u klasičnom futsal sustavu - 4+1.

U sve tri kategorije prvo će se igrati grupna faza, a zatim najbolji prolaze u eliminacijski dio natjecanja. Finale turnira u sve tri kategorije na rasporedu je 9. siječnja.

Organizatori turnira spremili su brojne zanimljivosti na ovogodišnjem Zagreb Winter Cupu, a o čemu se sve radi saznat ćemo uskoro.

Dodatne informacije o turniru možete saznati putem Facebook stranice: www.facebook.com/ZGwinterCUP, a pokrenut je i službeni Instagram profil turnira: www.instagram.com/zgwintercup/

Prijave ekipa u ženskoj kategoriji primaju se do 15. prosinca putem online formulara: http://tinyurl.com/zgwc2015

Foto: Djuka / Arhiva- prošlogodišnji ZWCFoto: Djuka / Arhiva- prošlogodišnji ZWC

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas

PROMO

HEP
HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room