SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Hrvatsko hrabro srce i nogometni talent još jednom dokazano, ovaj puta na turniru nogometa na pijesku. Sa samo jednom zamjenom pobijeđena je Gambija 7:4. Benković i Šabanović izveli akciju za gol koja će se pamtiti.

Foto: SportNews.hrFoto: SportNews.hr

Mundial Beach Soccer Porto Sant’ Elpidio

HRVATSKA – GAMBIA 7-4

HRVATSKA: 1 Vrbanić, 7 Filipović, 10 Šabanović, 6 Jugovac, 9 Melon, 11 Benković. Voditelj. Đukanović

GAMBIA: 1 Jassey, 2 Fofana, 3 Jatta, 4 Marong, 5 Jaiteh, 6 Singate, 7 Giatta, 8 Kujabi, 9 Daffeh, 10 Ceesay. Voditelj. Singhate

Suci: Melfi, Daiello, Menna

StrijelciI: 3 ' pt Daffeh, 4 pt Šabanović, 5 ' ft Melon, 9 ' pit Marong, 7 ' ul Benković, ' tt Filipović,, 5 ' tt Benković, 8 'tt Jaiteh, 11' Tt Melon

 

Mundial Beach Soccer Porto Sant’ Elpidio turnir na kojem nastupa 5 reprezentacija i Hrvatska selekcija nogometa na pijesku otvorila je Hrvatska i Gambija. Hrvatska je pobijedila 7:4, po dva gola zabili su Benković, Šabanović i Melon, a jedan Filipović.

Nakon plenuma klubova u očekivanju Hrvatskog prvenstva nogometa na pijesku od igrača koji će nastupiti na njemu sačinjena je selekcija koja predstavlja Hrvatsku na nekoliko međunarodnih turnira u Italiji u organizaciji Maurizia Iorija i njegove asocijacije Italija Beach soccer.

Na plaži turističkog gradića Porto Sant' Elpidio u noćnoj utakmici Hrvati su pokazali svoj raskošni nogometni talent, iako sa samo jednom zamjenom na klupi zbog otkaza trojice igrača u posljednji trenutak, jedan je opravdan zbog smrtnog slučaja u obitelji, odigrali su lavovski, a znamo koliko je teško igrati na pijesku. Izmjene su ključne, ali i bez njih naši su dečki stisnuli zube i ponovo zadobili simpatije talijanske publike. Akcija koju su izveli Šabanović i Benković kod izjednačenja na 1:1 dugo će se pamtiti jer takva izvedba rijetko, a usudili bi se reći skoro nikad nije viđena.

Sutra je za Hrvatsku slobodan dan, dok u petak na rasporedu je utakmica s Argentinom koja nam ako pobijedimo može donijeti prvo mjesto u skupini. U drugoj utakmici večernjeg programa Italija je pobijedila Senegal sa 9:6. Sutra igraju Argentina i Senegal iz naše skupine i Italija i Švicarska iz one druge.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku