SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Mauro Jurman zamjenik gradonačelnika Umaga primio sudionike Stella maris Cupa turnira nogometa na pijesku

Prije današnjeg početka turnira Stella Maris Cup 2021 na kojem će po prvi puta nastupiti naša reprezentacija nogometa na pijesku, uz Italiju, Francusku i Sloveniju.

Zamjenik gradonačelnika gospodin Mauro Jurman pozdravio je sudionike podsjetivši se da je upravo Umag bio domaćin prvog FIFA turnira nogometa na pijesku i prvog Hrvatskog prvenstva nogometa na pijesku ove godine, te izrazio zadovoljstvo što će ostati zabilježeno da će naša reprezentacija nogometa na pijesku po prvi puta nastupiti upravo u gradu Umagu. 

zamjeniku gradonačelnika predstavnici Italije i Francuske uručili su prigodne poklone zahvlivši se na gostoprimstvu uz izraz zadovoljstva što će igrati na turniru u njegovom gradu.

Romeo Čižmešija, tajnik HNS-ove komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku prenio je pozdrave predsjednika HNS-a Marijana Kustića i uz prigodni poklon zahvalio se na gostoprimstvu.

Predsjednik KNP Fusia Dragan Đukanović i zamjenik gradonačelnika Jurman u svojim pozdravnim govorima podsjetili su se kao stari znanci još iz 2013. godine kada je Fusio organizirao Umag Beach Soccer Masters 2013. te najavli daljnju suradnju u razvoju nogometa na pijesku.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku