SportNews.hr

prava sportska priča

Hrvatska se iz Francuske sa Mundialito football de Plage 2021 turnira u Francuskom Frejusu vraća s brončanom medaljom

Hrvatska reprezentacija nogometa na pijesku vraća se iz Francuske sa Mundalito football de Plage 2021 turnira nogometa na pijesku koji se održao u gradu Frejusu s brončanim odličjem. U utakmici za treće mjesto Hrvatska je u raspucavanju penala pobijedila Portugal, Vrbanić je skinuo udarac prvog portugalskog izvođača, dok je Marin Perković bio siguran izvođač.

Vrlo jak turnir organizirao je IBS ( Internacionalni Beach Soccer) Tour Francuskog amaterskog saveza nogometa na pijesku, uz domaćina Francusku još su nastupile reprezentacije Italije i Portugala. Treba napomenuti da sve ove reprezentacije osim naše dugo godina igraju ovaj atraktivni sport, u momčadima imaju bivše igrače zavidnih karijera, dok je Hrvatska svoju reprezentaciju formirala tek prije dva mjeseca za nastup na Stella maris Cupu u Umagu.

Pored toga što je naša reprezentacija ostala bez dvojice izvrsnih igrača, Benkovića koji ujedno ovu reprezentaciju vodi s klupe i Filipa Prodana koji se nije mogao odazvati zbog operacije nosa, kojeg mu je Čolak smrskao u utakmici Hrvatskog kupa njegovog matičnog kluba Buja i Rijeke, naši mladići ravnopravno su se nosili sa suparnicima.

Za Hrvatsku su na ovom turniru nastupali: Ivan Vrbanić vratar, Laren Melon vratar, Marin Perković, Mihael Barišić, Filip Oroz, Dario Banović, Domagoj Gašparić, Domagoj Vidović, Tomislav Ribić i Emanuel Melon koji je ujedno i izbornik. Stožer reprezentacije činili su: Emanuel Melon, Emanuel Benković, Jurica Bodrožić, Branko Bolanča i Dragan Đukanović.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room