SportNews.hr

prava sportska priča

Claude Barrabé izbornik Francuske sa Angelo Schirinzi (SUI) i Ramiro Amarelle (ESP) izradili su vodiče koji će pomoći u svladavanju najosnovnijih vještina igre nogometa na pijesku objavljeni su na stranici FIFA Training Center.

 

Nakon što je snimila nekoliko vježbi nogometa na pijesku, formate igre i analitičke tehničke vještine, FIFA je sada objavila audio-vizualni sadržaj na stranici FIFA Training Center.

Treneri Angelo Schirinzi (SUI), Ramiro Amarelle (ESP) i Claude Barrabé (FRA) bili su uključeni u projekt s nekima od najboljih igrača na svijetu.

Kako bi obilježili pokretanje odjeljka za nogomet na pijesku, FIFA-ini tehnički stručnjaci za nogomet na pijesku izradili su vodiče koji će pomoći u svladavanju najosnovnijih vještina igre. Kako bi nastavili s ovim temeljnim vještinama, stručnjaci su također sastavili niz tehničkih vježbi.

U novom odjeljku Nogomet na pijesku nalaze se videozapisi o vođenju lopte, dodavanju, dodavanju iz voleja, žongliranju, krugu šutiranja/završetka, šutu iz voleja, udarci škaricama i biciklom, udarcima glavom, igra 1 na 1, presretanju i driblingu 1 na 1, kao i dokumente za preuzimanje koji objašnjavaju svaku vježbu detaljno.

Tijekom sljedećih mjeseci FIFA će objaviti dodatni sadržaj na stranici FIFA Training Center. 

Claude Barrabé izbornik Francuske i FIFA instruktor prošle godine prilikom okupljnja Hrvatske reprezentacije nogometa na pijesku u Umagu kojom prilikom je odigrala dvije utakmice s Francuskom upriličio je trening za našu najbolju vrstu.

Kako biste istražili odjeljak Nogomet na pijesku u FIFA-inom trening centru, posjetite sljedeću poveznicu: 

https://www.fifatrainingcentre.com/en/practice/practice.php#beachsoccer