SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Gradonačelnik Bandić kraj džamije gradi najljepši sportsko rekreacijski centar u Zagrebu. Teren s umjetnom travom završen je, na jesen bit će i ostalo dovršeno. Nur grabi prema Prvoj zagrebačkoj ligi, vodeći je tri kola prije kraja prvenstva.

Foto: Djuka / Teren s umjetnom travomFoto: Djuka / Teren s umjetnom travom

NUR - KAŠINA 5:1 (3:0)

ZAGREB - Igralište Nura u Borovju. Gledalaca: 30. Glavni sudac: Lovrić (Zagreb) . Pomoćni suci: Luburić (Zagreb) i Krmar (Zagreb). Delegat: Klement (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Abramović (13), 2:0 - Dautović (16), 3:0 - Seferović E.(18), 4:0 - Palić (47), 5:0 - Seferović O (71). 5:1 Jurić (78)

NUR: Oraščanin, Brzović, Mujkić, Abramović, Dodić, Hamzić, Mujičić, Džambo, Prpić, Seferović E. Dautović, Vladisavljević, Smrko, Seferović O., Gaši, Palić, Kuntić. Trener: Ičanović Jasmin

KAŠINA: Milašinović, Vran, Fišter, Marković, Dujak, Pukšec, Lambevski, Tušek, Jurić, Kučiš Vuković, Lonjak. Trener Pukšec Matija


Nur grabi prema Prvoj zagrebačkoj ligi, danas je bez većih problema s 5:1 pobijedio Kašinu posljednju na prvenstvenoj tablici i zauzeo prvo mjesto s dva boda prednosti i utakmicom manje od najvećeg konkurenta Poleta. Hasan Mujičić Đani stvorio je i organizirao momčad kako bi Nur napravio iskorak u viši rang, dok je gradonačelnik Bandić odriješio "gradsku kesu" i gradi pored Zagrebačke džamije sportsko rekreacijski centar Nur-Borovje.

Teren s umjetnom travom u potpunosti je završen, svlačionice su pri kraju, uredit će se i glavni teren kao i onaj za trening, košarkaško i igralište za mali nogomet te tri teniska terena. Kada radovi budu završeni, a predviđeno je da budu u jesen ove godine, bit će to jedan od boljih i ljepših sportskih centara u gradu Zagrebu.
Za tjedan dana Mladost iz Buzina dočekuje Nur na svom igralištu u 10 sati.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku