SportNews.hr

prava sportska priča

Trešnjevka radi na infrastrukturi, a i momčad će osnažiti s nekoliko pojačanja kako bi ostvarila zacrtani cilj 3. ligu.

Foto: Djuka / Novo igralište u Grabi s umjetnom travomFoto: Djuka / Novo igralište u Grabi s umjetnom travom

Trešnjevka nakon jesenjeg dijela prvenstva zauzima drugo mjesto na tablici sa 7 bodova zaostatka za vodećim Karlovcem i s isto toliko prednosti pred trećeplasiranim Dinamom OO što joj osigurava plasman u 3.HNL Središte. Mlada ekipa okupila se u upravi i zasukala je rukave, paralelno sa sportskim rezultatima vidljivi su i rezultati na stvaranju infrastrukture za viši rang što im je zacrtani cilj.

Nenad Francisković Franc član uprave proveo nas je kompleksom u Grabi i s neskrivenim ponosom pokazuje novine koje su se dogodile od našeg posljednjeg posjeta kada je Trešnjevka igrala u 4. kolu sa Zagrebom.

- Ovih dana završeno je pomoćno igralište s umjetnom travom iza sjevernog gola, postavili smo semafor, uredili smo svlačionice i urede. Konačno smo riješili problem sa zakupcem kafića, kojeg više nećemo iznajmljivati, već ćemo ga urediti i osigurati klubu prihod kroz njegov rad. Sada kada imamo novo igralište s umjetnom travom krećemo u obnovu malog iz svlačiona, tako da ćemo moći stvoriti mogućnost upisa još pedesetak djece u školu nogometa. Proširit ćemo tribinu za duplo i natkriti je.

Upravu Trešnjevke čine mladi ljudi iz kvarta, svi su situirani imaju svoje poslove i pomno planiraju sve poteze. Takav rad je prepoznat i od gradske četvrti koja im daje punu podršku. Već nekoliko godina surađuju sa kineskim Bejing sport university čiji nogometaši treniraju u Grabi, a dva kineza su prvotimci Trešnjevke. Ova suradnja ima potencijal ozbiljnijih odnosa. ali uprava Trešnjevke ne želi žuriti već želi na ovaj način izgraditi odnos za korist obje strane.

Nakon svega viđenog pitamo popularnog Franca hoće li uspjeti zadržati drugo mjesto sa željom da ih sljedeće sezone gledamo u 3.HNL.

-Imamo dobru situaciju iz jesenskog dijela, a kako bi ostvarili zacrtani cilj, a to je 3. liga osnažit ćemo momčad. Pojačali bi vezni red, a imamo u vidu i nekoliko iskusnijih igrača s kojima bi nam to bilo lakše.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room