SportNews.hr

prava sportska priča

GNK Tigar Sveta Nedelja i HNK Gorica potpisali sporazum o suradnji. Sporazum je potpisan na dvije godine.

S ciljem daljnjeg razvoja kluba, Matija Vrdoljak predsjednik Tigar Sveta Nedelja i predsjednik Gorice Nenad Črnko danas su potpisali sporazum o suradnji.
Sporazum je potpisan na dvije godine te se njime dva prijateljska kluba obvezuju zajedno definirati ciljeve po svim selekcijama te zajednički djelovati i nastupati na projektima za promidžbu sporta na razini županije, HNS i UEFAe.
Također, potpisom ovog sporazuma GNK Tigar Sveta Nedjelja i HNK Gorica usuglasili su da će provoditi zajedničku politiku razvoja mlađih uzrasnih kategorija vodeći brigu o zajedničkim potrebama, napretku igrača i postizanju još boljih rezultata, kao i zajednički djelovati na popularizaciji nogometnih škola te omogućavati najboljim mladim sportašima GNK Tigar Sveta Nedelja dodatni rad i trening u centrima nogometne škole HNK Gorica.

Predsjednik Tigar Sveta Nedelja, Matej Vrdoljak ističe:

-Ovim sporazumom želimo biti primjer drugima te pokazati vrijednost udruženja dva velika kluba u različitim rangovima na području Zagrebačke županije te osigurati maksimalni doprinos za razvoja naših mladih zvijezda!

- Potpisom sporazuma dajemo porporu klubovima iz našeg okruženja, naši treneri će s pozornošću pratiti Tigar Sveta Nedelja kako omladinske selekcije tako i seniore. Za talentima se traga i nikad se ne zna gdje će se pojaviti, rekao nam je Črnko.

 

 

Alpas