SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Kustošija prošla Maksimir s pet komada u domaćoj mreži. Bez Bjelanovića i s dva gola Topića. Gajzler trener Maksimira potišten: Vraćeni smo tamo gdje nam je mjesto

Foto: Djuka / Vodeći gol KustošijeFoto: Djuka / Vodeći gol Kustošije
MAKSIMIR - KUSTOŠIJA 1:5 (0:2)
 
ZAGREB - Igralište Maksimira s umjetnom travom. Gledalaca: 60.
 
Strijelci: 0:1 - Lihić (22), 0:2 - Cmrečnjak (28), 1:2 - Krznar (68) 11 m, 1:3 - Sabolović (69), 1:4 - Topić (/73), 1:5 - Topić (84)
 
MAKSIMIR: Spudić, Maloku, Marić, I. Žugaj, Mohač, Žeželj, Krznar, M. Žugaj, Dragović, Glasnović, Nakić. Na klupi su bili: Lukić, Adžić, Rajić, Drobnak, Jung, Horvat, Dauti. Lovrić. Trener Gajzler.
 
KUSTOŠIJA: Vladić, Burić, Pantalon, Cmrečnjak, Kim, Šimunić, Lihić, Vragolović, Stanić, Lovrić, AlTharwan. Na klupi su bili: Budimir, Deak, Topić, Sabolović, Biškup, Močilac, Pavković, Ceraj, Rašić, Kovačević, Soldo. Trener Bule.
 
Bjelanović pojačanje Kustošije, ipak, nije zaigrao zbog ozljede, a iz jednakih razloga nije bilo ni vratara Berkovića. Maksimir je bio u najjačem sastavu s kojim je u srijedu s 3:0 otpratio Dragovoljca, dakle dobro posložen i s jasnim sustavom, ali je to bilo malo za ovu Kustošiju. Gosti, premda još ne u sasvim definiranom sastavu, odigrali su pokretljivo i odgovorno, s puno izmjena, što ih nije hedikepiralo kao Maksimir, jer su svi oni u ovoj domeni natjecanja već afirmirani i dokazani igrači. Trener Bule zapravo ima slatke brige i svakako pojačanu odgovornost. Zanimljivo Topić koji je počeo na klupi zabio je dva gola.
Što mu je otkrila ova utakmica, pitao sam Bulu poslije svršetka.
-Dobio sam potvrdu da su i poslije najtežega tjedna u pripremama igrači dobro izdržali utakmicu i da smo fizički zaista spremni. Sada nam u iduća dva tjedna, do početka prvenstva. predstoji još uigravanja i konačno definiranje sastava. Trebali smo igrati s Interom, ali je to otkazano zbog lošeg terena u Zaprešiću pa ćemo konačnu provjeru imati u subotu protiv Jedinstva iz Bihaća.
Trener Maksimira Gajzler činio se potištenim:
-Ovo je bila situacija kad vas netko vrati tamo gdje vam je mjesto, rekao je.
Naravno da "petarda" ni u jednoj situaciji nije ugodna.
Ipak, pokušao sam ga ohrabriti.
Da ste danas pobijedili sigurno biste izgubili u prvom kolu u Poreču?
-Da, to je vjerojatno točno, nasmijao se Gajzler.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku

PROMO

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku