SportNews.hr

prava sportska priča

Trešnjevka krenula s pripremama, ključni igrači iz prošle sezone ostali.

NK Trešnjevka počela s pripremama 18.07. na čelu s trenerom Dariom Jančićem, 30-35 igrača trenirat će na početku. Planirano je pet pripremnih utakmica, Sa Španskim, Viroviticom, Mladosti Zabok, Maksimirom i HAŠK-om.
Odigrat će se 5 prijateljskih utakmica i to redom Špansko, Virovitica, Mladost Zabok, Maksimir i HAŠK-om. Zadržani su ključni igrači iz protekle sezone,Lončarić, Tičak, Pereža, Puklin, Josipović i Burić, jošje dogovoren povratak Radovića iz Dugog Sela i Agatića iz Austrije. Pojačanje na stoperskoj poziciji bit će Budimir koji dolazi iz Slovenije, a Peranić je izgledan kao rješenje na desnom boku.

- U veznom redu smo se pojačali sa Miočom iz Ponikvi, Nadinićem iz Trnja, Carl i Rojka iz Kustošije. Zahvaljujem se predsjedniku Kustošije Vladi Babiću i treneru Dinku Jeličiću na dobroj suradnji koju imamo, za sada su nam stigla četiri igrača iz Kustošije od kojih će neki biti pojačanja poput Carla. Iz omladinske škole priključit ćemo neke mlade igrače u koje polažemo nadu očekujemo poput Grbeše koji se nametnuo, rekao nam je Nenad Mašina

Na pitanje koji su ciljevi u nastupajućoj sezoni Mašina je odgovorio:

- Ciljevi za ovu sezonu su visoki, a jedan od njih je i oženiti dugogodišnjeg kapetana Tička u 9.mj. ove godine.

 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room