SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje poraženo od Ponikvi, sve misli su usmjerene ka kvalifikacijama, mladost i neuigranost je hendikep

Ponikve su pobijedile Trnje u prvoj pripremnoj utakmici 1:0. Početak je priprema i za Trnje je praktično ova prva utakmica je generalka za kvalifikacije. Prije utakmice Hrvoje Pipinić nam je rekao da opet stvara novu momčad od temelja jer je odljev bio nepredvidiv. Trnje se nalazi u nekakvom predinfarktnom transu, sve misli su usmjere ka predstojećim kvalifikacijskim utakmicama s Hrvatskim vitezom. Tek što su se oporavili od šoka ispadanja od Marsonije, krenulo se u stvaranje momčadi za 3. NL Centar uz nekoliko starih koji su još ostali Danijel Pranjić je počeo slagati momčad od pristiglih pretežno mlađih igrača i juniora iz omladinskog pogona.

Ponikve su pobjednički gol postigle nakon pogreške mladog vratara koji je naslijedio Savatovića koji je otišao u Jarun i tamo je danas u društvu oca i managera Igora Čale iz kafića promatrao utakmicu Jaruna i Kustošije, rekao nam je da će biti na golu u sljedećoj utakmici.

Lijepo je da se Trnje odlučilo na stvaranje momčadi dajući mlađim igračima prednost, ali u ovoj nastaloj situaciji to je hendikep koji bi ga mogao koštati po drugi puta neuspjeha u kvalifikacijama.

- Imamo to što imamo, momčad smo počeli slagati za 3. ligu, naprasno smo prekinuli raditi po planu priprema, sada smo počeli raditi da što spremnije odradimo kvalifikacije. Vjerujem da se s istim problemom suočavaju i naši suparnici. Želim da o pobjedniku odluči bolji na zelenom polju bez utjecaja sa strane, to bi bilo najbolje za nogomet, prokomentirao je Pranjić nakon utakmice