SportNews.hr

prava sportska priča

Rano vodstvo Dinama OO unijelo nervozu kod gostiju. Izmjene trenera Balagovića donijele preokret.

DINAMO OO-RAVNICE  1:3 (1:0)

ODRANSKI OBREŽ - Igralište Odranski Obreži. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Crnojević (Novska). Pomoćni suci: Šaško (Popovača) i Rašić (Zagreb). . Delegatkinja: Joha  (Karlovac).

STRIJELCI: 1:0 - Vučić (9), 1:1 - Mamić (69), 1:2 - Eto (75), 3:1 - Mamić (90+2)

DINAMO OO: Šolčić, Batinić, Vučić, Savičić, Jurilj (od 72 Lee), Kasumović, Fabijanec (od 72 Rebernjak), Ćorić, Bencetić (od 55 Ndao), Adamić (od 55 Halama ,od 88 Pršir) Šimić.

Trener: Marijo rendulić

RAVNICE: Balagović Baričević (od 59 Orešković) Čečura, Piršić, Kopić (od 46 Hlebec), Althaler, Brodarić, Kukrika, Topić (od 46 Eto), Carl (od 59 Mamić) Kesić (od 85 Gilja)

Trener: Vladimir Balagović

Ravnice se iz Turopolja vraćaju s trobodom koje su osvojile boljom igrom u drugom poluvremenu, Mamić i Eto ušli klupe i donijeli preokret za pobjedu.

Dinamo je došao u rano vodstvo u devetoj minuti prvenstveno zaslužujući nespretnosti obrane gostiju nakon ubačaja iz kornera što je iskoristio Vučić. Nakon primljenog gola nekakva nervoze uvukla u redove gostiju, koju su usmjerili prema sucu Crnojeviću kojem je ovo prva utakmica ovoga ranga koji je uspio održati konce utakmice pod svojom kontrolom, pomoćnici su mu trebali više pomoći.

Nakon odmora Ravnice su izašle smirenije i s gardom gazde na terenu što je rezultiralo s tri gola u mreži domaćina. Kako su igrači Ravnica u nastavak istrčali s drugačijim stavom tako je i sudac Crnojević bivši igrač Hrvatskog dragovoljca, a na terenu u obje momčadi bilo je njegovih bivših suigrača, nastavak je položio s najvišom ocjenom.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room