SportNews.hr

prava sportska priča

Počela je sezona smjene trenera, HAŠK bi mjenjao Piplicu, Dinamo OO Rendulića, Kustošija čeka skupštinu pa će odlučiti što s Lončerevićem..

 

Počela je sezona smjena trenera, možda bi bila još i ubrzanija, ali na tržištu je malo trenera koji su voljni uskakati ad hoc. HAŠK je jučer doma izgubio od Segeste 5:1, a kako doznajemo traži se zamjena za Piplicu. Željko Radišić je prvi pik, spominje se i Sven Raić koji je vrlo poželjan. Milivoj Bračun je prije dva tjedna viđen na HAŠK-u što je kod poznavatelja nogometnih zbivanja bio signal da se Piplici stolac drma. Tada smo provjerili, Bračun i predsjednik Ante Plazina demantirali su špekulacije, ali potraga za brojem Radišića daje nam naslutiti da će do promjene na Pešćenici doći.

Zagorec je smijenio Svena Raića i još nije našao zamjenu, kako doznajemo intenzivno tragaju. Kada već spominjemo Svena Raića on je često spominjano trenersko ime, u kombinacijama sviju onih koji bi mijenjali trenera, a da on poučen iskustvom iz Krapine pomno analizira svaku mogućnost je i činjenica da nije pristao biti pomoćni trener Krešimiru Sunari u Hrvatskom dragovoljcu, možda da jest ne bi se dogodila pogreška kod izmjene jučer s Rudešom. Raićevo ime se spominje i na Kustošiji, Lončarević je ionako privremeno zasjeo na klupu kao sportski direktor, vidjet ćemo nakon skupštine u ponedjeljak.