SportNews.hr

prava sportska priča

Pisali su nam navijači Lunatics Vrapče, za sve što se dogodilo u subotu opravdavaju optužujući suce. Segesta u priopćenju traži sankcije za krivce. Njihova dvojica igrača koji su bili žrtve napada razmišljaju o odlasku iz Siska i Hrvatske.

Foto: Segesta/ Igrači Segeste žrtve rasističkog ispadaFoto: Segesta/ Igrači Segeste žrtve rasističkog ispada

Nakon što smo danas na našoj Facebook stranici objavili Priopćenje HNK Segeste povodom nemilih događaja i rasistički ispada prema njihovim igračima stiglo nam je pismo navijačke skupine Lunatics Vrapče u kojem oni žele osvrnuti se na cijelu situciju. Njihovo pismo donosimo u izvornom obliku, bez ikakvih intervencija i kraćenja, aono glasi:

Poštovani, mi kao navijači Vrapča želimo dati mali osvrt na stvari koje su se događale na utakmici protiv HNK Segeste. Vrijeđanja igrača Segeste je bilo i to ne zato jer su druge boje kože nego samo zato jer su u zadnjim sekundama utakmice pokušavali iznuditi jedanaesterac a isto tako bi bio izvrijeđan i bilo koji drugi igrač, bio on crnac, zagorac, eskim ili bilo tko jer ne podnosimo tu glumu i tu krađu koja se dogodila u toj utakmici. Svo to naguravanje kasnije je samo posljedice svega toga. Svatko tko je bio prisutan vidio je u kojem smjeru suci žele odvesti utakmicu a to je da ne dopuste nk Vrapču da pobijedi. Sada je ispalo da su navijači nk Vrapča rasisti a to je daleko od istine. Svo to naguravanje kasnije je samo posljedice svega toga o krivnja sudaca koji su svojim načinom suđenja doveli do velike nervoze kako na tribinama tako i na terenu

Priopćenje HNK Segesta

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room