SportNews.hr

prava sportska priča

Izvrsna utakmica u Lučkom, pobjeda pripala domaćinu, Segesta ostavila odličan dojam. Zoran Buinac trener Segeste mlade igrače bodri povicima: Igraj nogomet i uživaj. Babić trener Lučkog nakon utakmice: Ovo je najbolja močad s kojom smo igrali do sada.

LUČKO - SEGESTA 1:0 (1:0)

Lučko - Stadion Lučko. Gledatelja: 150. Glavni sudac:Bujan (Guci Draganićki) Pomoćni suci: Šarić (Dugo Selo) i Kupres (Samobor)  Delegat: Grgić (Duga Resa). 

STRIJELAC: 1:0 - Štimac (02), 

LUČKO: Javor, Štimac, Grozdek (od 87 Wiliams), Rak (od 90 Minković), Brekalo (od 46 Toš), Pavlak, Ćoza, Puntar, Grgić (od 63 Jovičević), Čičković, Jazvić

Trener: Stjepan Babić

SEGESTA: Jagatić, Novaković (od 78 Stojaković), Desić, Kapac, Vučak, Tarasenko, Bumudžija (od 78 Kopić), Braganca, Radošević (od 78 Pelivan), Moukachar (od 84 Solomun), Đurić (od 84 Ružička)

Trener: Zoran Buinac

Izvanredna utakmica u Lučkom, puna sadržaja neizvjesna do samog kraja. Lučko je pobijedilo golom iz druge minute Grge Štimca, Segesta je imala posjed ali bez velikih šansi i gola. Tarasenko je igrao cijelu utakmicu i iz najizglednije prilike pucao preko Javorovog gola, pokazao je visoku kvalitetu, teško će ga u Sisku zadržati toga je svjestan i Mile Buinac. Svakako pohvale zaslužuju i oba vratara, njihove su zasluge najveće zašto smo ostali zakinuti za koji pogodak više.

Travnjak u Lučkom nije u najboljem stanju, pa je stoga Lučko igru baziralo na brzu kontru i u par navrata je samo prisebnost i dobra reakcija Jagatića gostujućeg vratara ostavila mrežu netaknutom. S druge strane Segesta stara dama obučena u novo ruho mladosti s jedanaest mlađih igrača od 18 upisanih u zapisnik držala je posjed, plela mrežu, ali teško je dolazila u priliku ugroziti mrežu Javora. Trener Buinac takvu igru svoje momčadi prokomentirao. Imali smo posjed bez golova i šansi, moramo to promijeniti.

Segestina momčad je mlada, još nezrela, ali odlučna s pozitivnom drskošću napadački orijentirana. Zoran Buinac svoje mlade igrače s klupe bodri povicima . "Igraj nogomet i uživaj" što sigurno doprinosi takvom gardu. Nakon utakmice gosti su primali komplimente sa svih strana, Babić trener Lučkog je ustvrdio da je ovo najbolja momčad koja su ugostili, a moglo se primijetiti da su mu misli usmjerene na sljedeće kolo kada Lučko odlazi u goste Karlovcu za sada glavnom konkurentu za prvo mjesto koje vodi direktno u viši rang.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room