SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo OO na krilima Josipa Ćorića pobjedom Mladosti Petrinja u derbiju začelja pobjegao prema sredini tablice.

DINAMO OO - MLADOST PETRINJA 4:1 (2:1)

ODRANSKI OBREŽ - Igralište Odranski Obrež. Gledatelja: 85. Glavni sudac: Kokot (Vrbovec). Pomoćni suci: Šarić (Dugo Selo) i Mazal (Zaprešić). Delegatkinja: Johna Vesna (KKarlovac).

STRIJELCI: 1:0 - Vučić  (4), 1:1 - Hrnčević (21), 2:1 - Ćorić (32 KU), 3:1 - Vučić (51), 4:1 - Ndao (74)

DINAMO OO: Šolčić, Vinković, Batinić (od 80 Pleša), Vučić, Savičić (od 80 Mikan), Ndao ( od 77 Lee), Kasumović, Ćorić, Rebić (od 77 Fabijanec), Šimić, Pršir (od 46 Jurač) 

Trener: Tomica Pisačić

MLADOST PETRINJA: Gugec (od 87 Lešić), Tepić (od 46 Miočinović), Smakiqi, Pipalović, Lovrić, Jandrić, Šipuš, Handanović, Alapić, Kihalić, Hrnčević (od 80 Mioković)

Trener: Ivica Vidović

Maglovito prijepodne u Odranskom Obrežu dočekalo je momčadi Dinama OO i Mladosti iz Petrinje, igrao se derbi začelja. Za domaćina otvaranje iz snova na samom početku poslije već jedne propuštene prilike Vučić je donio prednost u 4', a i sunce se počelo pojavljivati iza gola gostiju. Domaćini ne koriste svoju nadmoć i to ih je koštalo poravnanja sredinom poluvremena, strijelac za goste je bio iskusni Hrnčević.

Josip Ćorić motor, mozak i autoritet Dinama OO siguran je bio desetak minuta kasnije s bijele točke kako bi se na odmor otišlo s prednošću domaćina. Utakmicu je došao pogledati Boris Perković trener Zeline koja je jučer također u derbiju 4.NL na gostovanju pobijedila u Rakitju Tigar Sv. Nedjelju i povratila lidersku poziciju na tablici. Perković je prošle sezone sjedio na klupi Petrinje, pitamo za prognozu konačnog rezultata, odgovara 4:1 za domaćina i pogodio je. U nastavku su domaćini bolja momčad na terenu, Vučić je strijelac za 3:1, a Ndao za ostvarenje Perkovićeve prognoze. Do kraja je Lee koji je zamijenio Ndao-a imao priliku za peti pogodak domaćina, ali je prebacio preko gola. Zaslužena pobjeda Dinama OO i bijeg sa začelja prema sredini tablice, dok Mladosti predstoji borba za svaki bod, liga ionako preglomazna da bi se proširenjem mogao osigurati spas od ispadanja.

Alpas