SportNews.hr

prava sportska priča

Jakob Tarasenko je postigao tri gola Ravnicama, a ne kako piše u zapisniku Moukachar, i vodeći je strijelac lige s 18 golova.

Foto: Djuka/ TarasenkoFoto: Djuka/ Tarasenko

Jakob Tarasenko nemilice trese mreže u 3. NL Centar, danas je postigao hattrick posljednja tri gola su njegovo djelo, a ne kako je upisano u zapisniku da je golove postigao Moukachar, on je zabio gol za 3:0, a u zapisniku stoji da je Tarasenko. Točnu informaciju dao nam je predsjednik Segeste Mehinović: Tarasenko je postigao zadnja tri gola u zapisniku je krivo upisano.

Tarasenko nakon današnja tri gola od 6 koliko je Segesta dala Ravnicama s 18 golova je blizu svoga zacrtanog cilja koji nam je otkrio nakon utakmice u Sisku s Karlovcem, a to je dvadeset golova na kraju polusezone. Tada je Tarasenko imao upisanih 14 golova i na naše pitanje je li realno da u naredna tri kola zabije 6 golova odgovorio je: Moguće je s dva hattricka..
Segestin golgeter je u prošloj utakmici zabio Bistri, danas tri Ravnicama i ako na gostovanju 03.12. kod Maksimira uspije upisati se u listu strijelaca dva puta ostvarit će cilj koji je sam sebi postavio.