SportNews.hr

prava sportska priča

Tigar Sveta Nedelja pobijedio Bistru u 1/4 finala Županijskog kupa, 22. pobjeda Ninkovićevih trupa od 24 utakmice ove sezone.

TIGAR SVETA NEDELJA - BISTRA 2:1 (2:0)

ZAGREB: Igralište SC Rakitje. Gledatelja: 50. Sudac: Stanić (Dugo Selo). Pomoćnici: Crnčić  (Vrbovec), Pranjić (Dugo Selo). Delegat: Kozlović (Jastrebarsko).

Strijelci: 1:0 - Aljinović (2), 2:0 - Brujić (38), 2:1 - Jolić (84)

TIGAR SVETA NEDELJA: Razum, Krišto, Hasan, Matošević, Brujić (od 87 Bišćan), Galić (od 46 Bošnjak), Šepak (od 46 Kotarski), Višić (od 87 Jurić), Aljinović (od 70 Bakšić), Eriez, Mohač

Trener: Ratko Ninković

BISTRA:Belinić, Minković (od 58 Vodopijak), Šinko, Matos (od 58 Jolić), Brezec, Kereša, Hlup (od 61 Rašić), Pavlović, Ljubić (od 61 Jakopić), Lučak Fran (od 61 Mandić), Lučak Filip

Trener: Renato Jurčec

U četvrtfinalu Županijskog kupa Zagrebačke Županije pobijedio je Tigar Sveta Nedelja Bistru 2:1 i plasirao se u polufinale. Trinaesta pobjeda u nizu Ninkovićevih pulena, a 22. ukupna u ovoj sezoni od dosad odigrane 23 utakmice. Tigar je samo izgubio od Zeline s kojom se bori za ulazak u viši rang, mrtva trka i po svemu sudeći odlučit će u međusobnom susretu.

Renato Jurčec trener Bistre došao je s desetkovanom momčadi i mislima na prvenstvo u kojem se bori za ostanak u ligi. Bistri žrtvi igara "spašavanja vojnika Rajana" u prvenstvu u nekim utakmica prisiljena je bila igrati s kadetima i juniorima zato što je kartonirana, a još k tome neke igrače su snašle ozljede najmanja briga je kup.
Rano vodstvo Tigra odvelo je utakmicu u smjeru pobjede domaćina koja je rezultatski mogla biti i veća što je spriječio izvrsni vratar gostiju Belinić. Bistra je u finišu utakmice preuzela inicijativu, a nakon Jolićevog gola domaćini su strepili do posljednjeg zvižduka suca Stanića.