SportNews.hr

prava sportska priča

Sesvete se s gostovanja iz Sl. Broda vraćaju se s punim plijenom, Trnje iz Čakovca bez njega ostalo u 90+5 minuti. Vidović s novom momčadi dobro gura, Pranjić otkrio Dobrilovića asistenta za vodstvo, odigrao cijelu utakmicu.

Sesvete su s 2:0 u na gostovanju u Slavonskom Brodu pobijedile Marsoniju, Trnje je imalo istu priliku u Čakovcu kod Međimurja ali u posljednjim trenucima utakmice u petoj minuti sučeve nadoknade vremena primilo je gol za poravnanje i samo bod na kontu. Zanimljivo da su Sesvete pobjedu potvrdile također u petoj minuti sučeve nadoknade vremena.

Rajko Vidović preuzeo je Sesvete u naj nezgodnijem trenutku, kada su ispadale iz lige, pokušao je spasiti što se dade, ali na kraju je klub promijenio upravljačku strukturu, okrenuo se stvaranju nove momčadi. a to je povjerio njemu.

- Stvaram novu momčad kroz koju ću pokušati ostvariti svoju ideju poimanja nogometa. Ovaj proces je zahtjevan i donosi puno oscilacija. Danas smo pobijedili vrlo dobru Marsoniju koju smo nadigrali i prema ocjeni domaćina. Nismo loše izgledali ni u dva prethodna kola, trebat će nam vremena da se do kraja posložimo, neki igrači su nam pristigli neposredno pred početak prvenstva, rekao nam je Vidović na povratku iz Slavonskog Broda.

Trnje je gostovalo kod Međimurja i to u trenutku kada su domaćine neposredno pred ovaj meč promijenili struku, trenera i sportskog direktora, a to je uvijek nezgodno jer momčadi u takvim utakmicama daju maksimum. U redovima Danijela Pranjića ponovo se isticao Karlo Dobrilović koji je Pranjićevo otkriće. Pranjić mu je dao povjerenje u postavio ga u startni sastav, a ovaj mu je to vratio izvanrednim probojem po boku s kojeg idealno poslužuje Banića za vodstvo u dvadesetoj minuti utakmice. Dobrilović je odigrao cijelu utakmicu, a Trnje je ispustilo puni plijen kako smo opisali na samom kraju u petoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Sesvete nakon tri odigrana kola u kojem su u dva bili gosti zauzima sedmo mjesto s 4 osvojena boda, dok je Trnje na 13. mjestu s 2 boda s tri gostovanja. Treći klub NS Zagreb Dugo Selo danas igra utakmicu u Osijeku, S drugom momčadi Osijeka u koju ulazi s 5.mjesta s četiri osvojena boda.