SportNews.hr

prava sportska priča

Čvrstu Bistru Horvat i Špišić slomili u samom finišu vrlo dobre utakmice. Sudac Bujan glavna tema nakon utakmice.

Foto: Djuka / Špišić nakon asistencije i strijelac za 3:0Foto: Djuka / Špišić nakon asistencije i strijelac za 3:0

MAKSIMIR - BISTRA 3:0 (0:0)

ZAGREB - Igralište: Oboj. Gledalaca: 100. Glavni sudac: Bujan (Guci Draganićki) . Pomoćni suci: Delač (Karlovac) i Novosel (Kamanje). Četvrti sudac: Petrunić (Zagradci). Delegat: Herceg ( Krapina)

Strijelci: 1:0 - Horvat (77), 2:0 - Horvat (90), 3:0 - Špišić (90+3)

MAKSIMIR: Javor, Valković, Kondres, Jurešić (od 76 Špišić), Bešilić, Mohač (od 58 Horvat), Krznar, Tomšić, Abramović (od 90 Biškup), Prenkpalaj, Rošić. Trener: Ratko Ninković

BISTRA: Đurđek, Jakopović, Makarun, Ištuk, Šinko, Matošević, Hanžek, Kukec, Grozdek (od 61 Batina), Šturlan (od 65 Dežić), Misimi (od 56 Vidak) Trener: Bernard Gulić 

Dobra utakmica na Oboju, čvrsta Bistra pokazala se kao "tvrd orah" u odigrana dva kola, a tako se postavila i danas. Domaćin je pokušavao probiti čvrsti blok koji su gosti postavili, a iz njega u brzoj tranziciji tražili svoju priliku. Maksimir je Bistru slomio u finišu na krilima Horvata i Špišića koji se vraćaju nakon oporavka od ozljeda. U redovima Maksimira zaigrao je i Mohač isto oporavljen nakon što ga nije bilo u prva dva kola.
Suđenje Bujana bila je glavna tema nakon utakmice, spominjalo ga se kao najlošijeg sudionika ove utakmice. Njegovo suđenje bilo je toliko loše da su mu greške ispravljali igrači ukazujući i priznavajući u nekim situacijama suprotno onome što bi on dosudio, a kulminacija manjka koncentracije desila se kada je dodijelio žuti karton treneru Ratku Ninkoviću na dobacivanje nekoga iz gledališta što je izazvalo opće čuđenje svih prisutnih. Nakon utakmice iz oba tabora stizale su primjedbe na posao koji je on danas obavio. Netko je komentirao da se uvijek vuku repovi iza sudaca koji dolaze iz Karlovačkog saveza. Nije prvi puta da to čujemo na račun karlovačkih sudaca.