SportNews.hr

prava sportska priča

Predsjednik Španskog Rendulić: Zoran Vukelić nije više naš trener, nismo uspostavili kvalitetnu atmosferu

Foto: Djuka / Zoran Vukelić, sada bivši trener ŠpanskogFoto: Djuka / Zoran Vukelić, sada bivši trener Španskog

Javio nam je jutros predsjednik Španskog Rendulić vijest da Zoran Vukelić nije više trener Španskog. Pitali smo zašto?, očekujući odgovor da je Špansko pretposljednje na tablici kao što su uobičajena opravdanja kod smjena trenera uz dodatak da se želi postići pozitivni šok kod igrača. Rendulić je ponudio druge razloge:

- Dogovorno smo se razišli. Nismo nekako uspostavili kvalitetnu atmosferu.

Sada bivši trener Zoran Vukelić nije puno htio pričati o razlozima njegovog odlaska.

- Odlazim bez zamjerke ikome. Imao sam ideju stvoriti momčad koja će kroz igru stvarati rezultat, splet nekih okolnosti, a i nedostatak sreće nije odmah dao očekivani rezultat. Nakon razgovora s predsjednikom Rendulićem dogovorili smo se da odstupim.

Špansko posljednjih godina stalno potresaju borbe za prevlast dviju struja, sada klub vodi ona predsjednika Rendulića koja je dobila legitimitet sudskom presudom i njemu je potreban rezultat kako bi barem imao s te strane mir. Hoće li se klub stabilizirati stalnim promjenama trenera i tko će nakon drugog Vukelića na klupu ostaje da vidimo u narednim danima. Možda predsjednik Rendulić preuzme odgovornost i nađe se u ulozi trenera, to je već jednom u prošlosti učinio.