SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje je upalo u crnu rupu iz koje ne izlazi! Lučko se diže, iako još ima sedam bodova manje od Kurilovca, u hodu je dovelo trenera Milasa koji vjeruje u prvo mjesto. Od starijih ostao je Batarelo, to je dovoljno, bio je najbolji

TRNJE - LUČKO 0:1 (0:1)
 
ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Jerbić (Velika Gorica) 6,5. Pomoćni suci: Kupres (Samobor) i Mihalj (Velika Gorica). Četvrti sudac: Stanić (Dugo Selo). Delegatkinja: Lidija Kunštek (Zagreb). 
 
Strijelac: 0:1 - Stojanac (36).
 
TRNJE: Gudelj 6, Jerbić 6, Agatić 6, Miloš 6,5, Kurbalić 6, Čačić 6, Rilov 6,5, Marušić 6 (od 75. Akinpelu -), Josipović 5,5 (od 65. Skansi 5,5), Martinović 5,5 (od 59. Dianežević 5,5), Dragović 6. Trener Bračun 5,5.
 
LUČKO: Klemenčić 6,5, Radić 7, Kulenović 7, Rogač 6 (od 46. Ninčević 6), Stojanac 7, Vajdovčić 6,5, Batarelo 7,5, Barišić 6, Marelja 6 (od 89. Rubinić -), Simonović 6, Burić 6 (od 57. Puntar 6). Trener Milas 7.5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač utakmice: Batarelo (Lučko).
 
Gore potpisani novinar rekao je poslije utakmice treneru gostiju Ivanu Milasu: samo ja vjerujem da će Lučko na kraju biti prvo. Trener se uspravio i odgovorio: i ja u to vjerujem. Siniša Roguljić, odnedavno trener Stupnika, prije toga Rudeša, nije dijelio takvo mišljenje: "Kurilovec igra najbolje. Iako je Kurilovec zasad razvojna priča HNK Gorica, ona će od sljedeće sezone željeti imati Goricu II u Drugoj HNL. To će biti Kurilovec".
Jedno zgodno mišljenje, no mi se ipak kladimo na Lučko. Ono ima i jedan od najljepših stadiona i njegova igra s novim trenerom postaje sve uvjerljivija. Trnje je izgubilo od boljeg protivnika, iako je po šansama moglo do boda. Trnjani su upali u "crnu rupu" iz koje se teško izlazi, pa makar i s novim igračima. Miloš i Dragović su dobri, ali ne toliko da bi se situacija odmah i sasvim promijenila. Neki navijači Trnja očekuju otkaz ili ostavku trenera Bračuna,,što je zasad neizvjesno:
-Pričekat ćemo i vidjeti, poručio je direktor Jakov Sivrić.
Trnje je sada zadnje i bitno je  ne zaostati jesenas kako bi u proljeće pokušalo nadoknaditi izgubljeno.
Lučko je ostalo na jednom starijem, iskusnijem igraču Anti Batarelu, to je dovoljno i on je bio najbolji. Ćorić je napustio klub. Kulenović je pojačanje. Brdar je imao utakmicu kazne, Marko Bubnjić je sjedio na klupi.
-Bubnjić ne može živjeti od stare slave, napomenuo je trener.
Ali ni Puntar ne bi smio promašiti kao u 61. minuti. Moglo vas je to skupo stajati?
-U juniorima je takve šanse pogađao bez problema, odgovorio je Milas.
Kako mislite do naslova prvaka?
-U četiri posljednja jesenska kola osvojiti bodova kako bismo se približili vrhu. U proljeće početi silovito i stići na vodeće mjesto.
Plan je dobar!
Alpas