SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje je pobjedom nad Vrbovcem zadržalo priključak u donjem dijelu ljestvice. Bračun je počeo bez Martinovića, a onda je ipak odlučio dvojac Dragović - Martinović. Vrbovec prigovara suđenju, ali i igračima Toliću i Sliškoviću

Foto: Djuka / Kristijan Dragović dvostruki strijelacFoto: Djuka / Kristijan Dragović dvostruki strijelac

TRNJE - Vrbovec 2:1 (0:1)

ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Petrunić (Zagradci) 6. Pomoćni suci: Novosel (Kamanje) i Delač (Karlovac). Četvrti sudac: Bujan (Guci Draganički) . Delegat. Drača (Zagreb).

Strijelac: 0:1 - J. Colarić (28), 1:1 - Dragović (58), 2:1 - Dragović (68).

TRNJE: Gudelj 6,5, Nikšić 6, Agatić 6, Čačić 6, Kurbalić 6,5, Dadić 6 (od 46. Martinović 6,5), Rilov 6,5, Tabaković 6,5, Dianežević 6 (od 57. Pleić 7), Josipović 6 (od 76. Skansi -), Dragović 7,5. Trener Bračun 6,5.

VRBOVEC: Jelenić 6, Čupić 6, Radovac 6, Pluščec 6, Tolić 5,5, Mašić 6 (od 82. Šiprak -), Ćosić 6, Busija 6 (od 67. Grežina 5,5), D. Colarić 5,5, Slišković 5,5, J. Colarić 6,5. Trener Bradić 6.


Ocjena utakmice:6.
Igrač dvoboja: Dragović (Trnje).

Trnje je osvojilo vrlo važne bodove, ali nije bilo lako. Vrbovec je dobra momčad i poslije prvog poluvremena je izgledalo kako će se iz Zagreba vratiti barem s neodlučenim. Bračun je izostavio inače vrlo važnu kariku napadača Martinovića i u bitku je poslao samo Dragovića. Za Martinovića je rekao kako mora "odmoriti", no kad su u nastavku zaigrali i Dragović i Martinović, a na desnom krilu Pleić, sve je bilo bolje i opasnije po goste.
-Bitna je pobjeda kako na ljestvici ne bismo zaostali. Sada smo bodovno dostigli Vrapče i Bistru, rekao je Bračun, poslije druge pobjede u nizu. Još idemo Vinogradaru, ali u posljednjem kolu dočekujemo Vrapče. Bistra će u Vrbovec, Špansko u Kurilovec, tako da se nadamo ostati tu gdje jesmo, pa onda na proljeće...
Dragović se pokazuje kao pojačanje?
-Dragović nam puno znači, a nije igrao Miloš zbog kartona, naglasio je trener.
Vrbovec je izgubio i zbog toga što su ovaj put slabije igrali Tolić, D. Colarić i Slišković.
-Bile su tu i još neke okolnosti. Mislim da se podrazumijeva što želim reći, okolišao je trener Tihomir Bradić. Čini se kako je mislio na suđenje.
O pojedincima je kazao:
-Slišković je odlazio previše na stranu, drugi gol smo primili zbog neiskustva Tolića, dok za Dominika Colarića mislim da još nije dovoljno oporavljen.

Alpas