SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun ili Trnje, tko će biti jači? Oba se pojačavaju, ali pregovori Prijića i Jaruna su prekinuti. Prijić je preskup. Jarun bi morao probuditi Vragolovića i Grdenića. Trnje su napustili Miloš i Josipović, Bezera to ne brine. Ima on za trku...

Iako se još ne zna ni kakva će biti sljedeća 3. HNL, a kamo li, kakva će biti ona iza nje, pa ona potom, dva zagrebačka trećeligaša Jarun i Trnje spremaju momčadi koje bi u svakoj situaciji bile maksimalno konkurentne. Natjecateljski problem, ili prednost - kako tko preferira - je u tome što Izvršni odbor HNs-a, uslijed Covida 19, zasad ne mora ustanovljavati sustav natjecanja za godinu unaprijed, nego zavisno od trenutačnih okolnosti. Puno se govori o jedinstvenoj trećoj HNL, ali da bi to bilo od jeseni nije izvedivo. Ipak bi morali postojati neki kriteriji. Vjerojatnije je kako će se promjena dogoditi u sezoni 2021./2022. i prije će se do jedinstvene lige doći postupno, smanjenjem sadašnjih pet, nego što bi ona bila nametnuta.
Pitanje svih pitanja je hoće li Igor Prijić, najbolji strijelac svih liga, pojačati Jarun ili ne? Vrlo važna osoba u Jarunu, Janječić Žica kaže da su pregovori prekinuti jer je Prijić preskup. To potvrđuje i sam Prijić: "Sve smo se dogovorili, a onda su javili kako im je moja cijena odveć paprena". Bit će zanimljivo kako će se to pitanje rješavati. Pripreme Jaruna počinju 6. srpnja i uglavnom su riješili sva mjesta u momčadi osim strijelca. Bekovi će biti Grdenić i Mislimi, stoperi Ćerdić i Šoša. vezni Radoš, Tolić, Vragolović, Ačkar, Darojković, Hodak. Na žalost Konjević je otišao. I sad još ostaje špica. Bez Prijića to neće biti ono pravo. Za pretpostaviti je da će se ipak naći. Za Jarun je vrlo bitno da Vragolović i Grdenić potvrde svoj talent i tu bi dužnosnici Jolić i Janječić trebali upotrijebiti više svog autoriteta. Kao i novi trener Predrag Jurić.
Trnje su napustili stoper Miloš i napadač Josipović. Čini se kako se vraća stoper Antonio Marić iz inozemstva koji je prije nekoliko sezona igrao izvrsno u tandemu s Vukadinom.
- Mislim da ćemo sastaviti jako dobru momčad, ističe trener Bezer.
Pripreme počinju 15. srpnja pa ima vremena i za nove promjene.
Zasad bi ta momčad izgledala ovako: Gudelj na vratima, stoperi: Marić, Jelić, Krizmanić, vezna petorica: Bogović, Tabaković, Gašparac, Poldrugač, Kurbalić i napadači: Dragović i Guja.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room