SportNews.hr

prava sportska priča

Pet najvažnijeih vijesti Središta: Jeličić od ponedjeljka trener Rudeša. U četvrtak u Kranjčevićevoj Šibenik - Kustošija. Abramović i Filipović ostaju u Petrinji. Ivan Piplica umjesto Ilije Lončarevića na klupi HAŠK-a. Vrapče - Trnje 0:5!

Evo najnovijih i najvažnijih vijesti s područja zagrebačkog nogometnog središte dva, tri tjedna prije početka nove sezone:
Dinko Jeličić, od ponedjeljka 2. kolovoza sjeda na trenersku klupu Rudeša. Jeličić ne grinta jer mu momčad neće biti dobra, iako se još nada dvojici pojačanja. "Prihvatio sam takav princip, idemo od početka, tako reći od nule", kaže trener. Poznajemo Rudešovo navijače, oni neće biti zadovoljni s malim ambicijama.
U četvrtak 30. srpnja na stadionu u Kranjčevićevoj od 18,30 prijateljsku utakmicu igraju novi prvoligaš Šibenik i drugoligaš Kustošija. To je tražio Šibenik jer se želi upoznati s prvoligaškom travom. Za Kustošiju će vjerojatno zaigrati prinova Tomislav Havojić koji je ušao u ritam treninga. Ivan Stjepanović iz Dugog Sela je kratko boravio u Kustošiji. Prešao je u Dragovoljac.
Karlo Abramović ostaje u Mladosti iz Petrinje iako se činilo da je "puklo" nakon što ga je trener Zo. Buinac zamijenio na poluvremenu kvalifikacijske utakmice s Opatijom na Kantridi. Ostaje i drugi najbolji igrač Zvonimir Filipović. Abramović kaže kako je bio ozlijeđen, odnosno da se cijeli tjedan uoči utakmice liječio, da je bionedovoljno zaliječen i kako zbog toga nije pružio očekivano. Mladost sprema momčad za Drugu HNL. Abramović je imao ponude Trnja, Dragovoljca i Dubrave.
Vid Krajačić ostaje u HAŠK-u, a na trenerskoj klupi legendarnog Iliju Lončarevića je zamijenio Ivan Piplica Vratio se i stoper Miloš.
Vrapče je izgleda u teškoj situaciji. Napustilo ga je dosta igrača. Trnje je pobijedilo u Vrapču s 5:0. Trnje se priprema za Kup utakmicu u nedjelju u 18 sati u Jarunu. Bit će to najveća amaterska nogometna predstava u gradu Zagrebu od početka krize s Covid 19.