SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje očitalo lekciju Dubravi TK u njenoj posljednjoj provjeri pred prvenstvo

TRNJE - DUBRAVA TK 4:1 (3:1)

ZAGREB - Igralište Trnja, . Gledatelja 70

Strijelac: 0:1 - Mudražija, 1:1 - Poldrugač, 2:1 - Poldrugač ( 11 m), 3:1 - Dragović, 4:1 - Guja

TRNJE: Gudelj, Jelić, Krizmanić, Kurbalić, Ribić, Mandić, Tabaković, Rajnović,Guja, Dragović, Poldrugač, još su igrali (Valković, Gašparac, Banić, Lipovac Alili)

Trener: Denis Bezer

DUBRAVA TK: Mustapić, Mussa, Kelemen, Juranović, Boršić, Srbljanović, Korča, Algohoul, Šugić, Ljubanović, Jurić, još su igrali (Maretić, Ben, Halac,
Trener: Krešimir Sunara

Dubravu TK u generalki prije prvenstva nije se dobro provela protiv Trnja, ono ju je deklasiralo rezultatski i igrom što će zabrinuti vodstvo i trenera Sunaru. Mudražija je donio prednost Dubravi TK i to je sve što smo od momčadi s Klake u današnjoj generalki vidjeli.
Trnje je ponovilo igru iz prvog poluvremena 1/4 finala kupa ZNS-a s Jarunom. Poldrugač je najbolji pojedinac današnjeg meča s dva gola, jedan udarcem s 11 metara, ali njegov prvi, kao i onaj Dragovića je malo remek djelo cijele momčadi koja je izvela fantastične akcije prije same egzekucije.

Kako je vrijeme odmicalo i rasla temperatura zraka tako je ritam popuštao, pa je tek pri kraju utakmice Guja potvrdio pobjedu golom za konačnih 4:1.

Dubrava izašla u susret Junaku u 1. kolu, u Sinj ide umjesto u petak 14.08 u nedjelju 16.08. zbog toga što je više od pola momčadi Junaka u karanteni zbog koronavirusa. Dobar rezultat iz Sinja može poništiti današnji loš dojam, a u suprotnom momčadi s Klake slijedi turbulentno razdoblje.