SportNews.hr

prava sportska priča

Neobična (3:2) pobjeda Jaruna u Španskom. Prijić: "U prvom poluvremenu nismo postojali". U srijedu zaostali derbi Jarun - Zagorec. Gosti sa Smrekarom i Kovačecom

U Španskom u derbi utakmici 3. HNL središte odvijala se prava drama. Domaći su već u 16. minuti vodili s 2:0 i činilo se da će Jarun, kandidat za prvaka, doživjeti, ne samo poraz, nego i težak poraz. "Nismo postojali na terenu", otvoreno je priznao najbolji strijelac Jaruna Igor Prijić.

"Mogli smo primiti i više golova". No, kada je upravo Prijić u 55. smanjio na 1:2 rezultatski tijek se počeo okretati. Sljedeća dva gola Špansko je primilo pogreškama vratara Ivana Jagatića koji je već u Vrapču, tjedan dana prije, pokazao nesigurnost. Treći pogodak je pripisan Borni Proleti (19) stoperu koji je Jarunu pristupio nedavno iz opuzenskog Neretvanca.
-Dao sam gol Španskom sa 60 m, hvali se Proleta.
-Ne znam kako je njemu upisan pogodak, čudi se trener Španskog Mihovil Vukelić.
Najbolji igrač Jaruna Igor Prijić posebno hvali igru Brune Špišića, dok trener Španskog Vukelić ističe svog Klarića.
-Šteta što se ozlijedio i nije mogao igrati drugo poluvrijeme. Mislimi je pokraj njega bio nemoćan.
U srijedu u 17 sati igra se zaostala utakmica prvog kola između Jaruna i Zagorca. Poslije današnje pobjede nad petrinjskom Mladosti (2:1) koja je igrala kvalifikacije za Drugu HNL, Zagorec dolazi pun elana.
- Bit ćemo jači za Smrekara i Kovačeca koji stječe pravo nastupa, poručuje trener Drago Bartolić.
Ivan Kovačec ima 32 godine i prošao je mnoge klubove od Austrije do Južne Koreje.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room