SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun je odigrao vrhunski. Je li Jarun novi Vinogradar 3. HNL? "Rano je za takvu prosudbu", odgovara Prijić, strijelac tri gola. Zagorec poslije Hadžića, najmanje dvije sezone, nema golmana

JARUN - ZAGOREC 5:0 (3:0)

ZAGREB - Igralište u Jarunu. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Petrunić (Zagradci) 6. Pomoćni suci: Bučar (Duga Resa) i Delač (Karlovac). Četvrti sudac: Stanić (Dugo Selo).

Strijelci: 1:0 - Prijić (12), 2:0 - Prijić (30), 3:0 - Špišić (35), 4:0 - Prijić (56), 5:0 - Vragolović (67).

JARUN: Gugec 8, Blaževski 6,5, Ćerdić 7,5, Proleta 6,5, Mislimi 6,5, Ačkar 8 (od 82. Meter -), Tolić 7,5 (od 76. Radoš -), Špišić 7 (od 67. Vragolović 7), Bamba 7,5 (od 66. Čičković 6,5), Darojković 7,5 (od 82. Tomašević -), Prijić 9. Trener Jurić 8.

ZAGOREC: Babić 5, Landripet 5, Završki 5, Tarle 5, A. Majcenić 5,5, (od 46. Firer 5), Ma. Majcenić 5, Turniški 5 (od 70. Tisanić 5), Kovačec 5 (od 70. Cvitko 5), Mlinarić 6, Kanceljak 6 (od 83. Petrović -), Smrekar 5,5. Trener Bartolić 5.

Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Prijić (Jarun).

Ova je utakmica bila očekivana kao doduše naknadna, zaostala, zbog odgode ali i kao šlag na tortu prvog prvenstvenog kola, posebice nakon pobjede Zagorca nad Mladosti Petrinja, kvalifikanticom za Drugu HNL.

Činilo se da će Zagorec biti jedan od kandidata za visok plasman, s obzirom na imena igrača: Smrekar, Kovačec, Poljak, Firer, Završki i posebice mladi: Kanceljak, Mlinarić i Antonio Majcenić. A kad evo iz Jaruna su isprašeni s pet komada. Jarun je odigrao vrhunski. Jarun je potvrdio svoju ulogu favorita za prvaka. Igor Prijić je postigao tri gola, u stilu u kojem je to činio u Vinogradaru, gdje je zabijao 40 do 50 po sezoni.

Pitanja se odmah nameću: ima li Jarun dostojnog konkurenta i je li ovo novi Vinogradar treće HNL? Koga pitati nego upravo Prijića. Njegovi odgovori su pomalo iznenađujući:
-Ne bih još nikoga uspoređivao s Vinogradarom, to je duga priča i prerano je. Ne bih ni kazao kako Jarun nema konkurenta. Treba uzeti u obzir i našu lošu utakmicu u Španskom. Ima i drugih dobrih momčadi, primjerice Kurilovec, ističe Prijić.

Zagorec je u utakmicu ušao ambiciozno. Kanceljak je želio potvrditi svoja dva gola protiv Mladosti. Mlinarić je prolazio desnom stranom, Kovačec je pokušavao slijeva. A onda je na vidjelo došlo nešto što u Zagorcu traje od kolovoza 2017. kada je otišao vratar Elmar Hadžić.

Sve do danas Zagorec nema pravog golmana. Dominik Babić 20-godišnji mladi vratar iz Krapine stajao je pred Prijićem kao hipnotiziran. Prijić je zabijao na svoj način i nije Babić prva i jedina žrtva Prijićevih posebnosti, ali morao je nešto učiniti.
-Ni u najlošijem snu se nisam ovom nadao, požalio se trener Zagorca Drago Bartolić. Da je igrao ozlijeđeni Poljak sve bismo drukčije postavili..

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room